Çatlı Reis

Becerikli
Steam'de hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hayatım boyunca solo takılan bir oyuncuydum ve bunu da solo oynayacağım. Sizce tek başına oynanmasına rağmen sarar mı? Dezavantajları nelerdir? Ne kadar süre sıkmadan götürür? Eğer teksen alınmaz diyorsanız onun yerine Cronos The New Dawn ve The first Berserker Khazan alabilirim. Ne tavsiye edersiniz?

Hocam solo girersen ilk 10 saat "atmosfer çok iyi ya" dersin. Ama 20. saatten sonra sürekli takım tarafından ezilmekten sinir krizleri başlar, "yeter be" deyip silersin. Solo oyuncuyu çok çabuk kusturur bu tür. Sürekli karşına 1v3 takımlar geliyor, solo bilemiyorum ya zevk alınmaz bence.

Hocam solo girersen ilk 10 saat "atmosfer çok iyi ya" dersin. Ama 20. saatten sonra sürekli takım tarafından ezilmekten sinir krizleri başlar, "yeter be" deyip silersin. Solo oyuncuyu çok çabuk kusturur bu tür. Sürekli karşına 1V3 takımlar geliyor, solo bilemiyorum ya zevk alınmaz bence.

Benim almayı istememin sebebi de atmosferi ve teması zaten. Ama sıkacak olması da korkutuyor yalan yok. Peki Cronos veya Khazan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle alınır. Solosuda oldukça keyifli. Otofill ile de keyifli maçlar oluyor. Ben tavsiye ederim. 400 saatim var.

Hocam solo girersen ilk 10 saat "atmosfer çok iyi ya" dersin. Ama 20. saatten sonra sürekli takım tarafından ezilmekten sinir krizleri başlar, "yeter be" deyip silersin. Solo oyuncuyu çok çabuk kusturur bu tür. Sürekli karşına 1V3 takımlar geliyor, solo bilemiyorum ya zevk alınmaz bence.

Soloda herkes solo oluyor hocam. Sadece birbirleri arasında anlaşıp takım olabiliyorlar ve bu durumda seninde onlara uyup takım olman gerek. Bu kural gibi bir şey. Tabii bu durum nadir. Genelde boss'ları kesmek için takım oluyorlar ve sen vurmadıkça vurmazlar.

Mic açmayıp Full solo oynayacaksan zamanla sıkabilir bu yüzden farklı tarzlara yönelmen gerek. Haftalık denemeler var orada rank kasabilirsin. Solo girip büyük boss'ların oraya gidip neredeyse bütün server ile boss kesebilirsin. Otofill'i açıp takım fightları atabilirsin. Soloda sesli sohbeti kullanarak oldukça keyifli vakit geçirirsin ama Mic kullanmadan Full solo oynamak çok uzun ömürlü olmaz.

Son düzenleme:
Kesinlikle alınır. Solosuda oldukça keyifli. Otofill ile de keyifli maçlar oluyor. Ben tavsiye ederim. 400 saatim var.

Soloda herkes solo oluyor hocam. Sadece birbirleri arasında anlaşıp takım olabiliyorlar ve bu durumda seninde onlara uyup takım olman gerek. Bu kural gibi bir şey. Tabii bu durum nadir. Genelde boss'ları kesmek için takım oluyorlar ve sen vurmadıkça vurmazlar.

Eğer PUBG gibi solo girince herkes solo oluyorsa alırım hocam.

Mic açmayıp Full solo oynayacaksan zamanla sıkabilir bu yüzden farklı tarzlara yönelmen gerek. Haftalık denemeler var orada rank kasabilirsin. Solo girip büyük boss'ların oraya gidip neredeyse bütün server ile boss kesebilirsin. Otofill'i açıp takım fightları atabilirsin. Soloda sesli sohbeti kullanarak oldukça keyifli vakit geçirirsin ama Mic kullanmadan Full solo oynamak çok uzun ömürlü olmaz.
Anladım hocam teşekkürler. Hikayeli oyun mu oynamak istiyorum yoksa Online mı ona karar verip bir seçim yapacağım. Cronos da çok düşündürüyor çünkü.

Steam'de hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hayatım boyunca solo takılan bir oyuncuydum ve bunu da solo oynayacağım. Sizce tek başına oynanmasına rağmen sarar mı? Dezavantajları nelerdir? Ne kadar süre sıkmadan götürür? Eğer teksen alınmaz diyorsanız onun yerine cronos the New dawn ve the first berserker khazan alabilirim. Ne tavsiye edersiniz?

Konu dışı ama çok merak ettim hocam bu oyun neyi anlatıyor ve nasıl bu kadar hype aldı.

Konu dışı ama çok merak ettim hocam bu oyun neyi anlatıyor ve nasıl bu kadar hype aldı.

Hype olma nedeni yayıncılar ve playtest diyebiliriz. Oyun çıkmadan önce herkese açık şekilde oyunu açtılar. Popüler neredeyse bütün yayıncılar oynayınca ve oyunda ücretsiz olunca çok fazla yoğunluk oldu. Playtestte insanlar çok fazla keyif alınca oyun çıkınca satın aldılar. Eğer playtest olmasaydı bu kadar satmazdı. Çünkü oyunun tarzı çok başka bir tarz ve denemeden asla bu kadar keyif alacağını düşünemiyorsunuz.