Makaleler
6
Yer
LTBE
Arc, Windows 10'da!
unnamed.gif
ADKq_NZw5vo3vsjX_JAuuQgO8bcaFAgdnSG4276w30l5JrBMHDey1gmMzeiLv8MnTn_EQJoeSsm2NbCYkwEiHFht8tskgs_dmMuFhSHGdd1vMBLiB8b8jpAwAJegAYYnO6nN84r3fbpetyNmWNjeAz01b2ykBhh5eKHOugE=s0-d-e1-ft
Perde arkasında, Arc'ın Windows 10 ile sorunsuz çalışmasını sağlamak için çalışıyor, geliştiriyor, hayal kuruyor ve diğer tüm -leri yapıyoruz. Artık arkadaşlarınız ve aileniz de (Windows 10 kullanan tanıdığınız herkes) Browser HQ'da bizden beklediğiniz aynı keyifle daha temiz, daha kişisel bir interneti baştan deneyimleyebilir.

< Olması gerekenden daha uzun süren davul sesi >

Arc'ın artık Windows 10'da olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

Arkadaşlarınızın Arc'ı Windows 10'da istemesinin üzerinden biraz zaman geçti. Biz pürüzleri çözerken ve karşılama paspasını açarken bizimle birlikte olduğunuz için size ve herkese teşekkür etmek istiyoruz. Windows ekiplerimiz, Early Birds ve sizin gibi üyelerimiz çok çaba sarf etti! Fikirlerinizi, endişelerinizi, deneyimlerinizi ve tutkunuzu bizimle paylaşmaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Birlikte daha nice yayınların şerefine 🎉
Win10 hakkında ayrıntılar ve daha fazla harika şey için okumaya devam edin.
ADKq_NZw5vo3vsjX_JAuuQgO8bcaFAgdnSG4276w30l5JrBMHDey1gmMzeiLv8MnTn_EQJoeSsm2NbCYkwEiHFht8tskgs_dmMuFhSHGdd1vMBLiB8b8jpAwAJegAYYnO6nN84r3fbpetyNmWNjeAz01b2ykBhh5eKHOugE=s0-d-e1-ft
wasd.webp
Arc 🤝 Windows 10
İnternette gördüğünüz her şey doğru (her şey değil), Arc artık Windows 10 ve daha yeni sürümlerde kullanılabilir!

Alex, Alexandra, Brahm, Elizabeth, Freddy, Hosanna, John, Josh, Justin, Mark, Miko, Patrick, Renato, Samir, Seb, Steve, Tristan, Vinoo, Vivek ve Arc'ı Windows 10 aracılığıyla daha fazla üyeyle paylaşmayı mümkün kılan herkese teşekkür ederiz.

Ve bize inandıkları için Early Birds ve üyelerimize tekrar teşekkür ederiz. ♥️

👉 Arc'ı Windows 10'a İndirin

Psst, Arc uygulamasını Windows 10 (sürüm 19H1 ve üstü) üzerinde çalıştırmak için minimum gereksinimleri kontrol etmeyi unutmayın.
unnamed.webp
🎙️ Değer önerimizi bulmak.
Yazlar düşünme zamanıdır. Windows ve macOS'ta sorunsuz bir deneyim için birçok iyileştirme yaptık, üyelerimizi dinledik ve aynı zamanda Arc'ın bir sonraki aşaması için neyin gerekli olduğunu düşündük. Öyleyse, bizimle birlikte bir adım geri atın ve kendinize sorun, Arc nedir? Arkadaşlarınız ve aileniz söz konusu olduğunda, Arc'ı denemeleri için onları heyecanlandıracak ne söylersiniz?

Yolculuğumuzun bu bölümünü sizlerle paylaşırken, Josh bu soruları ve Arc'ı Hayal Etmek'in bu ikinci bölümünde aklımıza gelen diğer birkaç düşünceyi araştırıyor:
  • Gürültüyü kesmek
  • Neden buradayız
  • Ekibimizin şu anki üç odak alanı
  • Hayali değer desteğini bulmak
  • Duygularımızı optimize etmekle ne demek istiyoruz?
  • Ve üyelerimizden birkaç not
👉 Apple veya Overcast veya Spotify'dan kontrol edin! Sizin favori platformunuzu kaçırdık mı? Bize bildirin.
unnamed (1).webp
⚒️ Bulduk, düzelttik!
Siz (üyelerimiz) ve çalışkan ekibimiz sayesinde Arc'ta daha da sorunsuz bir gezinme deneyimi yaratabiliyoruz. Sorunlarınızı iletmeye devam edin, biz de elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çözmeye çalışalım.

Kısa bir süre önce, Alanları yeniden sıraladıktan hemen sonra odağın her zaman ilk Alana kaymasına neden olan bir hatayı düzelttik. Mekânlarımızı çözdüğün için teşekkürler, Julia!

Bir diğeri de Mini Oynatıcının (Resim İçinde Resim) orijinal videoyu oynatan sekmeye dönüldüğünde tam olarak kapanmamasıydı. Şimdi Brahm sayesinde Olimpiyatların önemli anlarını kesintisiz izleyebiliyoruz!

👉 Sürüm notlarından düzeltmeler hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bir hafta daha neredeyse tamamlandı!
Umarız bir mola verebilir ve ne kadar yol kat ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın,
💙 The Browser Company'deki arkadaşlarınız

Bakayım bir tekrar, en son denediğimde Windows 10'a yüklenip çalışabiliyordu ama tarayıcıyı kapatıp açarsan hata veriyordu. Madem çalışıyordu niye o zaman destek yok diye 50 yıl beklettiniz bizi abi?

Madem çalışıyordu niye o zaman destek yok diye 50 yıl beklettiniz bizi abi?
Nedeni UI elementleri ve diger bir takim seylerin tarayicinin kullandigi Swift ile uyumsuzluk cikartmasiydi yanlis hatirlamiyorsam. Windows 11 ve 10'un SDK yapilari da farkli bu arada. Windows 10'a uyumlu yapmak icin gecikmisti guncelleme.

Nedeni UI elementleri ve diger bir takim seylerin tarayicinin kullandigi Swift ile uyumsuzluk cikartmasiydi yanlis hatirlamiyorsam. Windows 11 ve 10'un SDK yapilari da farkli bu arada.
Hocam ama bunu defalarca test ettim, Arc'i Windows 10'da kurup ilk kendi auto startup attiginda kullanirsan her sey calisiyor, tum kullandigim siteleri falan 5-6 saat kullanabildim ben. Tarayiciyi kapatip geri actigimda Windows 10 desteklenmiyor hatasi aldim. Sonra tekrar kurdum gene calisti sorunsuz.

Hocam ama bunu defalarca test ettim, Arc'i Windows 10'da kurup ilk kendi auto startup attiginda kullanirsan her sey calisiyor, tum kullandigim siteleri falan 5-6 saat kullanabildim ben. Tarayiciyi kapatip geri actigimda Windows 10 desteklenmiyor hatasi aldim. Sonra tekrar kurdum gene calisti sorunsuz.
Bilemiyorum vallahi. Ne Arc ile yakin ilgim var, ne de Swift faniyim. Kendi forumlarinda boyle neden getirmislerdi ilk Windows cikisinda.

Çok denemek istediğim ancak hesap zorunluluğu yüzünden Opera'dan bile kötü olarak değerlendirdiğim tarayıcı.