| Arc, Windows 10'da! | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
|
|
| Arc, Windows 10'da! | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
|
|
Nedeni UI elementleri ve diger bir takim seylerin tarayicinin kullandigi Swift ile uyumsuzluk cikartmasiydi yanlis hatirlamiyorsam. Windows 11 ve 10'un SDK yapilari da farkli bu arada. Windows 10'a uyumlu yapmak icin gecikmisti guncelleme.Madem çalışıyordu niye o zaman destek yok diye 50 yıl beklettiniz bizi abi?
Hocam ama bunu defalarca test ettim, Arc'i Windows 10'da kurup ilk kendi auto startup attiginda kullanirsan her sey calisiyor, tum kullandigim siteleri falan 5-6 saat kullanabildim ben. Tarayiciyi kapatip geri actigimda Windows 10 desteklenmiyor hatasi aldim. Sonra tekrar kurdum gene calisti sorunsuz.Nedeni UI elementleri ve diger bir takim seylerin tarayicinin kullandigi Swift ile uyumsuzluk cikartmasiydi yanlis hatirlamiyorsam. Windows 11 ve 10'un SDK yapilari da farkli bu arada.
Bilemiyorum vallahi. Ne Arc ile yakin ilgim var, ne de Swift faniyim. Kendi forumlarinda boyle neden getirmislerdi ilk Windows cikisinda.Hocam ama bunu defalarca test ettim, Arc'i Windows 10'da kurup ilk kendi auto startup attiginda kullanirsan her sey calisiyor, tum kullandigim siteleri falan 5-6 saat kullanabildim ben. Tarayiciyi kapatip geri actigimda Windows 10 desteklenmiyor hatasi aldim. Sonra tekrar kurdum gene calisti sorunsuz.