Herkese merhaba,

Bu kanalın sahibi kişiye özel "Arcade Stick" üretiyor. Ben de Mortal Kombat, Tekken, Street Fighter gibi oyunları ve aynı zamanda "Mame ve Pandora" gibi emülatörlerle bilgisayar üzerinden az keyifli oyun oynamak istedim. Qanba ve Gravity tuşlu bu cihazlardan yaptırmak istedim. Amacım yeni nesil oyunlar için almaktı.

Bana telefonla konuştuğumuzda şubeden teslim alacaksın dedi.
O şekilde DHL ile göndereceğim dedi. Ben de bunun mümkün olmadığını söyledim. Sonrasında yüzü biraz bozuldu ve tamam dedi, adresi yolla dedi. Sonrasında iş paraya gelince hem havale, hem peşin hem de "sana zahmet açıklama boş kalsın ben buraya yazarım teslim aldığıma dair" gibi bir şey yazınca ben iyice işkillendim. Normalde emek veriyor ve yapıyor görüyorum ama bunları benden istemesini nasıl yorumlamak gerekiyor?

İyi niyetimi suistimal mi ediyor?

Her şeyi bırakıp bütün malzemeleri bir şekilde toplayıp yapmak daha mı mantıklı?

Pleksi, kesim, tasarım, buton ve stick (İspanyol Lorenzo ve Gravity sessiz tuşlar) gibi şeyleri ve USB, Pico anakart tarafını tedarik edip yurt dışından getirtmeye kalksam çok pahalıya gelecek. Bu durumda kendisi bu setuplar için benden 20.000 TL istedi. Sizce bu ekonomide, enflasyonik ortamda kişiye masraflı da olsa bu paraları vermek mantıklı mı? Yani üreten kişiden bahsediyorum.

Normalde ne olacak, adam emek veriyor diye bakmıştım olaya. Hatta direkt yanına gelecektim gibi bir şey söylediğimde de bana "EYT'li adamım ben, gelsen beni bulamazsın" gibi şeyler söyledi.

Siz olsanız ne yapardınız?