Arch Linux stabil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olesolskjaer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 343
  • Etiketler Etiketler
    arch

olesolskjaer

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba,

Linux'a geçeceğim daha önce Linux kullanmışlığım var. Linux'u biliyorum ve Arch Linux'a geçmeyi düşünüyordum ancak Arch'ın stabil olmadığını hatta eski bir Arch Linux hatasında PC'ye başladığında BIOS'a attıklarını falan söylenmiş. Benim de kafam karıştı eğer böyleyse Fedora'ya geçeceğim. Sorum ise, Arch stabil mi?

Stabil kavramını paket güncelleme sıklığı olarak algılamadan cevap veriyorum, bence evet. Uzun zamandır kullanıyorum ve bir sorun çıkarmadı bugüne kadar. Güncellemelerimi haftada 1 kez yapıyorum yeterli oluyor. Bir sorun çıkarmıyor kernel güncellemesinde bile. Ama bu çıkarmayacağı anlamına gelmez. Yine de kullanabilirsiniz üzmez.

Sana da bağlı. Arch oyun hamuru gibi, güzel yoğur güzel olsun

En küçük hatanda stabilliğini tamamen yitirebilir. Hatalardan dolayı BIOS'a atma olayını tam bilmiyorum ama ben de öyle bir şey duymuştum. Fedora kursan daha iyi olur gibi.

Kullanmadim ama uzun suredir kullanan arkadaslarim var, stabil oldugunu soyluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…