Batu2134 Becerikli Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Amd ofisi 21 Aralık 2024 #1 Ciddiyim bu hatayı çözemedim, su komutunu yazıyorum "authentaciton failure" diyor. Başka bir şey yazınca sudoers file not have diyor, anlamadım arkadaş. Kilitlenmiş resmen. Valla yardım edin nolur. Son düzenleme: 21 Aralık 2024
Ciddiyim bu hatayı çözemedim, su komutunu yazıyorum "authentaciton failure" diyor. Başka bir şey yazınca sudoers file not have diyor, anlamadım arkadaş. Kilitlenmiş resmen. Valla yardım edin nolur.
Çözüm Batu2134 25 Aralık 2024 AMG GOAT dedi: Veya nano denesin belki VI yüklü değildir. Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Batu2134 dedi: Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bugün perşembe hala debian kullanıyorum. Çok rahat oyunlarımı oynayabildim 1 ay test edeceğim güzelse Windows yüklemem bir daha.
AMG GOAT dedi: Veya nano denesin belki VI yüklü değildir. Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Batu2134 dedi: Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bugün perşembe hala debian kullanıyorum. Çok rahat oyunlarımı oynayabildim 1 ay test edeceğim güzelse Windows yüklemem bir daha.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 21 Aralık 2024 #2 Bash: su root EDITOR=nano visudo Bende linux yazıyor çünkü kullanıcı adım linux. Siz buraya kendi kullanıcı adınızı yazacaksınız. İşlemler bittiğinde kaydedip çıkın. Batu2134 dedi: su komutunu yazıyorum "authentaciton failure" Genişletmek için tıkla... Klavye düzeninizi Türkçe yapın. Masaüstü ortamına erişiminiz var mı? Masaüstü ortamınızdan klavye düzenini Türkçe olarak değiştirin. Artı 0 Eksi
Bash: su root EDITOR=nano visudo Bende linux yazıyor çünkü kullanıcı adım linux. Siz buraya kendi kullanıcı adınızı yazacaksınız. İşlemler bittiğinde kaydedip çıkın. Batu2134 dedi: su komutunu yazıyorum "authentaciton failure" Genişletmek için tıkla... Klavye düzeninizi Türkçe yapın. Masaüstü ortamına erişiminiz var mı? Masaüstü ortamınızdan klavye düzenini Türkçe olarak değiştirin.
KS KS Batu2134 Becerikli Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Amd ofisi 21 Aralık 2024 #3 Deneyeceğim. The Shorekeeper dedi: Bash: su root EDITOR=nano visudo Eki Görüntüle 109007 Bende linux yazıyor çünkü kullanıcı adım linux. Siz buraya kendi kullanıcı adınızı yazacaksınız. İşlemler bittiğinde kaydedip çıkın. Klavye düzeninizi Türkçe yapın. Masaüstü ortamına erişiminiz var mı? Masaüstü ortamınızdan klavye düzenini Türkçe olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Permission denied diyor video yaparak gösterseniz mümkünse? Artı 0 Eksi
Deneyeceğim. The Shorekeeper dedi: Bash: su root EDITOR=nano visudo Eki Görüntüle 109007 Bende linux yazıyor çünkü kullanıcı adım linux. Siz buraya kendi kullanıcı adınızı yazacaksınız. İşlemler bittiğinde kaydedip çıkın. Klavye düzeninizi Türkçe yapın. Masaüstü ortamına erişiminiz var mı? Masaüstü ortamınızdan klavye düzenini Türkçe olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Permission denied diyor video yaparak gösterseniz mümkünse?
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 21 Aralık 2024 #4 Bu dosyaya erişmek için root yetkisine sahip olmalısınız. su root kısmında klavye düzeninize uygun olarak şifrenizi girdiğinizden emin olun. Artı 0 Eksi
Bu dosyaya erişmek için root yetkisine sahip olmalısınız. su root kısmında klavye düzeninize uygun olarak şifrenizi girdiğinizden emin olun.
KS KS Batu2134 Becerikli Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Amd ofisi 21 Aralık 2024 #5 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 21 Aralık 2024 #6 Bash: setxkbmap tr su root Bu şekilde yapıp şifrenizi tekrar girebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Batu2134 Becerikli Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Amd ofisi 21 Aralık 2024 #7 Olmuyor yav. The Shorekeeper dedi: Bash: setxkbmap tr su root Bu şekilde yapıp şifrenizi tekrar girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şifreyi girdimki zaten. Artı 0 Eksi
Olmuyor yav. The Shorekeeper dedi: Bash: setxkbmap tr su root Bu şekilde yapıp şifrenizi tekrar girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şifreyi girdimki zaten.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 21 Aralık 2024 #8 Şifrenizi yanlış giriyorsunuz o zaman. Sistemi tekrar USB'den başlatıp chroot işlemiyle şifrenizi düzgünce belirleyin. Artı 0 Eksi
Şifrenizi yanlış giriyorsunuz o zaman. Sistemi tekrar USB'den başlatıp chroot işlemiyle şifrenizi düzgünce belirleyin.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 25 Aralık 2024 #9 Veya nano denesin belki vi yüklü değildir. Artı 0 Eksi
KS KS Batu2134 Becerikli Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Amd ofisi 25 Aralık 2024 #10 AMG GOAT dedi: Veya nano denesin belki VI yüklü değildir. Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Batu2134 dedi: Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bugün perşembe hala debian kullanıyorum. Çok rahat oyunlarımı oynayabildim 1 ay test edeceğim güzelse Windows yüklemem bir daha. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
AMG GOAT dedi: Veya nano denesin belki VI yüklü değildir. Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Batu2134 dedi: Çözdüm ben "user ag" komutuyla. Cumartesiden beri debiandayım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bugün perşembe hala debian kullanıyorum. Çok rahat oyunlarımı oynayabildim 1 ay test edeceğim güzelse Windows yüklemem bir daha.