Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Hyprland'e en uyumlu dagitimlardan birisi Arch zaten, baska dagitima gecmene gerek yok. Formati cakip Hyprland'ini kur Arch'a.
Arch kullaniyorum bu arada.
Arch kullaniyorum bu arada.
Hu tao
Yetkin
Hyprland'e en uyumlu dagitimlardan birisi Arch zaten, baska dagitima gecmene gerek yok. Formati cakip Hyprland'ini kur Arch'a.
Arch kullanıyorum bu arada.
Yok hocam yanlıslıkla Arch sildim o yüzden diyorum direk Garuda'ya mı geçsem diye düşündüm Hyprland kurmayı beceremiyorum
Garuda linux çok uygulama ve gereksiz şeyler barındırıyor.Arkadaşlar sizce geçmeye değer mi PC'ye format atmalıyım oyun için Hyprland iyi mi çok oyun oynamıyorum.
Aynı performansı Arch Linux üzerinde elde edebilirsin.
Arch Linux kurarken Minimal kurulum yaparak attığım script ile hyprland kurabilir ve güzel bir görünüm yapabilirsin.
Hyprland Dotfile kullanarak kurabilirsin.
GitHub - JaKooLit/Arch-Hyprland: For automated installation of Hyprland on Arch Linux or any Arch Linux-based distros
- Makaleler
- 3
@Hu tao, Arch kur yegen. YouTube'dan video izleyerek Hyprland kurabilirsin, cok basit. Ben ne yaptigim hakkinda hicbir fikir sahibi olmadan YouTube'dan baka baka kurmustum.
Hyprland'e alismasi zor bu arada. Paso klavye kisayolu ezberlemen gerekiyor. Alisinca muhtesem tabi de, ogrenme sureci problem. 1 saat icinde silmistim ben
Hyprland'e alismasi zor bu arada. Paso klavye kisayolu ezberlemen gerekiyor. Alisinca muhtesem tabi de, ogrenme sureci problem. 1 saat icinde silmistim ben
Hu tao
Yetkin
@Hu tao, Arch kur yegen. YouTube'dan video izleyerek Hyprland kurabilirsin, cok basit. Ben ne yaptığım hakkinda hiçbir fikir sahibi olmadan YouTube'dan baka baka kurmustum.
Hyprland'e alismasi zor bu arada. Paso klavye kisayolu ezberlemen gerekiyor. Alisinca muhteşem tabii de, ogrenme sureci problem. 1 saat icinde silmistim ben![]()
Link atabilir misiniz hocam Arch kurdum KDE kuruluyor şu anda.
- Makaleler
- 3
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-