Arctic Liquid Freezer III Pro 420 sıvı soğutucu, NZXT H9 Flow kasaya sığar mı?

Ama yine de bu durumda uyumluluk sorunu olabilir değil mi? Bu kasayı çok istiyorum ama böyle bir sorunla karşılaşacaksam Lian li de bakabilirim çünkü ben yeni bilgisayar kurarken çok zorlanıyorum
Zorlanacağınız bir durum yok. Sıvı soğutma egzoz fanına değecek olursa, egzoz fanının vidalarını gevşetip fanı aşağı kaydıracaksınız o kadar.
Anakart’ın sol üstündeki mosfet korumalarına değmez değil mi?

Hayır push pull düşünmüyorum ne olduğunu da bilmiyorum :') soğutucuyu 1 ay önce Amd montaj kitinin kaybolduğu için almıştım iade de edemiyorum.Olduğu gibi takıp kullanmak istiyorum. Ama ilerleyen dönemde soğutucuların kalınlığı artarsa bu kasa ile sorun yaşanacak sanırım

Merhaba kasayı aldınız mı acaba bende yakın zamanda almayı düşünüyorum aynı işlemci soğutucusuyla, birkaç olumsuz yorum gördüğüm için sormak istedim.

Merhaba Lian Li O11dexl aldım Arctic ile. Arctic çok sesli çalışıyor, değiştireceğim. Kasa da gereksiz büyük, H9 Flow'a da sığıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…