Ama yine de bu durumda uyumluluk sorunu olabilir değil mi? Bu kasayı çok istiyorum ama böyle bir sorunla karşılaşacaksam Lian li de bakabilirim çünkü ben yeni bilgisayar kurarken çok zorlanıyorum
Zorlanacağınız bir durum yok. Sıvı soğutma egzoz fanına değecek olursa, egzoz fanının vidalarını gevşetip fanı aşağı kaydıracaksınız o kadar.
Anakart’ın sol üstündeki mosfet korumalarına değmez değil mi?

Push-pull düsünüyor musun, yoksa AIO olduğu gibi mi kullanacaksın? Dümdüz takacaksan uyumluluk sorunu olmaz, push-pull için panelin üstünden uzun radyatör vidasıyla monte edeceksin fan üst panelde kalacak yani, alttan monte edersen arkadaki egzoz fana çarpar muhtemelen.

@Gökçe 420 mm için arka egzozu bir tık asagı kaydıracaksın, 1 mm ile ucu ucuna sıgmıyor gibi görünüyor, fanı hesaplamıslar o yüzden öyle. 360 mm için problem zaten yok

420 ile pus pull istersen de üst panelden montelemen lazım 3 fanı, alttan montelersen egzoz yüzünden yine sığmaz bu kasada. push-pull icin üst panelden anlattıgım sekilde 3 fanı monteleyeceksin üst panel sökülüyor bu modelde.

360 mm icin hiç problem yok, onda istediğini yaparsın, 420 için bunlar geçerli.
Hayır push pull düşünmüyorum ne olduğunu da bilmiyorum :') soğutucuyu 1 ay önce Amd montaj kitinin kaybolduğu için almıştım iade de edemiyorum.Olduğu gibi takıp kullanmak istiyorum. Ama ilerleyen dönemde soğutucuların kalınlığı artarsa bu kasa ile sorun yaşanacak sanırım

Merhaba kasayı aldınız mı acaba bende yakın zamanda almayı düşünüyorum aynı işlemci soğutucusuyla, birkaç olumsuz yorum gördüğüm için sormak istedim.

Merhaba Lian Li O11dexl aldım Arctic ile. Arctic çok sesli çalışıyor, değiştireceğim. Kasa da gereksiz büyük, H9 Flow'a da sığıyor.