Yok, duration off olsun, 1 kere render alsın, tek render sonucu önemli.
Minimum duration off demen yeterli, start Multi core ile tek render alacak 16 çekirdek ile.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Normal değil bu sonuca göre evet. Sorun ne olabilir bilmiyorum. 2 kere monte de etmişsin, senin gibi konu açıp iade edenler oldu, sonrasında sorunları düzeldi. Phantom'u Arctic yerine deneyebilirsin seçenekleri dışlamak adına ama soğutucuda problem olduğu belli. Temas mı etmiyor nedir problem bilmiyorum, bazı serileri problemli çıktı bunun, iade etti insanlar.
Normal değil bu sonuca göre evet. Sorun ne olabilir bilmiyorum. 2 kere monte de etmişsin, senin gibi konu açıp iade edenler oldu, sonrasında sorunları düzeldi. Phantom'u Arctic yerine deneyebilirsin seçenekleri dışlamak adına ama soğutucuda problem olduğu belli. Temas mı etmiyor nedir problem bilmiyorum, bazı serileri problemli çıktı bunun, iade etti insanlar.
Aynı testi Thermalright Phantom spirit 120 SE ile de yapmamı ister misiniz?
- Makaleler
- 1
Onda 23500+ alacaktır, yapabilirsin tabi. 23K geçememesi normal değil direkt, bu işlemci stokta 23K+ alıyor R23'te.Aynı testi Thermalright Phantom spirit 120 SE ile de yapmamı ister misiniz?
Ben 180 190w çektirerek 24500 zor alıyorum, stok hali 23K zaten.
Onda 23500+ alacaktır, yapabilirsin tabii. 23K geçememesi normal değil direkt, bu işlemci stokta 23K+ alıyor R23'te.
Ben 180 190W çektirerek 24500 zor alıyorum, stok hali 23K zaten.
Thermalright Phantom spirit 120 SE de de durumlar böyle. 2 işlemci aynı yerden alındı. (DFS bilgisayar) işlemcide sorun olma ihtimali nedir?
- Makaleler
- 1
Zaten öncesi-sonrası olarak bakarsan 5.3 Ghz 95 derecede boostlayıp aynı skoru almış CPU-Z için konuşursak. 4.7 base clock. Testi durdurmuşsun ilk attığında, 2. attığında devam ediyor, o kısmı karıştırdım. Değişiklik olmadı yani adamakıllı aslında. Bu modelin sorunu ne bilmiyorum açıkçası, temas sorunu mu var montaj kiti kaynaklı yoksa pompa ile mi alakalı meçhul. Değişim yoluna gitmen gerekli. @dhizek
Sen bu Arctic soğutucuyu nereden aldın? Sana bir mail adresi iletsem yaşadığın süreci İngilizce anlatabilir misin?
Amazon üzerinden Teknobiyotik satıcısı.
- Makaleler
- 1
Senin yerinde olsam yine de Phantom ile Arctic yer değişip bir denerdim, emin olurdum. Çok düşük ihtimal işlemcide olması, hele ki sıcaklıktan dolayı kapanması vs. Ama yine de denerdim elimin altında iken. Macun değişmene gerek yok ortaya nokta bıraksan yeter, çevresi macun olacak ful zaten, o yeterli. Fikir vermesi önemli.Eki Görüntüle 184857
Thermalright Phantom spirit 120 SE de de durumlar böyle. 2 işlemci aynı yerden alındı. (DFS bilgisayar) işlemcide sorun olma ihtimali nedir?
Zaten öncesi-sonrası olarak bakarsan 5.3 GHz 95 derecede boostlayıp aynı skoru almış CPU-Z için konuşursak. 4.7 base clock. Testi durdurmuşsun ilk attığında, 2. attığında devam ediyor, o kısmı karıştırdım. Değişiklik olmadı yani adamakıllı aslında. Bu modelin sorunu ne bilmiyorum açıkçası, temas sorunu mu var montaj kiti kaynaklı yoksa pompa ile mi alakalı meçhul. Değişim yoluna gitmen gerekli. @dhizek
Phantom spirit olanı da attım onda sıkıntı var mı peki?
Yeni konular
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-