Doğrudur ama yanlış hatırlamıyorsam GTX 1070 Ti eski macun olarak MX-6 var. Karşılaştırma yapınca değer gibi, MX-7'nin kıvamı sert, doğru sürmek gerekiyor. Şahsen 600 yukarı vermezdim bu macuna.

Güya MX-6'dan daha yumuşak olması lazım öyle diyor ama MX-6'dan daha sert geldi bana.

Güya MX-6'dan daha yumuşak olması lazım öyle diyor ama MX-6'dan daha sert geldi bana.
MX-6'dan pek farklı sayılmaz kıvamı.
61y-7Xvi-dL._SL1500_.webp

Çok farkettirmemiş sanırım.

Bende aldım ama ben büyük bir fark göremedim. 9700X MX-6 ile kullanıyordum boşta 44 derece oluyordu MX-7 sürdüm 43 oldu.

C23 testinde de 1 derece fark devasa bir indirim olup MX-6 fiyatına gelirse iyi ama gidip benim gibi 745 TL vermeyin. Enayi olmayın.
Eğer sağlam indirim yoksa MX-6 alıp geçin.

Hocam sadece sicakligs bakarakmi karar veriyorsun? MX6 ya gore cok daha yogun pump out riski daha daha dusuk MX6 ya gore bos bos yazmayalim yorum lutfen.

Hocam sadece sicakligs bakarakmi karar veriyorsun? MX6 ya gore cok daha yogun pump out riski daha daha dusuk MX6 ya gore bos bos yazmayalim yorum lutfen.

Boş yorum olduğuna neye göre karar verdin? MX-6 da pump out olmadı. 1.5 sene kullandım kaliteli macun. Pump out olsaydı zaten ben de söylerdim.

Arkadaşın 4600H GTX 1650 Ti laptopına Pump out olmasın diye bunu aldırdım, sürdüm. Kıvam fazlasıyla yoğun. Yaymadım. Öyle bi gıdım koydum kapattım. 70 dereceyi geçmiyor, fanlar hızlanmıyor. Baya iyi oldu. Uzun ömürlü olur umarım. 4 gr olanı aldırmıştım, laptopa 10 kere falan uygulanabilir.