Sorun olmaz, iş görür, aynı vida, sonuç olarak çoğu model Çin üretimi. Aynı ölçüler de aynı şekilde olan, ucu dişli gövdesi düz, hırdavatçıdan bulursan o da alınır.
Hocam, önceki attığım M3 bu son attığım M5 vida. M3 vida'nın kalınlığı az geliyor hocam, daha önce denemiştim. Bu son attığım M5 vida olur mu sizce? Uzunluğu ve kalınlığı Lian Li'ye benzer gibi.

Hocam kamu dairesi bilgisayarındayım link açılmıyor kusura bakmayın. @X99 hocam yorumda bulunmuş zaten. M5 kalın gelir mi fan montaj deliklerine bir bakın isterseniz. Kabataslak anlaşılır. Ayrıca hocamın dediği gibi 3.38mm uzunluk yeterli olur. Benim işimi gördü yani.

Adı üzerinde M3 olanın çapı 3, M5 olanın çapı 5. M3 taktığında fanın vida göbeğinde boşluk kalıyorsa M5 alırsın. Uzunluk yine 3 cm ya da 3.38 cm olanı alırsın fark etmez.
Hocam kamu dairesi bilgisayarındayım link açılmıyor kusura bakmayın. @X99 hocam yorumda bulunmuş zaten. M5 kalın gelir mi fan montaj deliklerine bir bakın isterseniz. Kabataslak anlaşılır. Ayrıca hocamın dediği gibi 3.38mm uzunluk yeterli olur. Benim işimi gördü yani.
M5 kalın gelir gibi hocam.

Burası hocam.

Dosya Ekleri

• 20260810_171000.webp
    20260810_171000.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 2