Arctis 3 kulaklık için ses kartı veya dönüştürücü önerisi

Kendi kablosundan ses kalitesi anlamında memnun değilsen eğer, bu 150 liralık şey daha iyi bir deneyim sunmaz muhtemelen. (:
İlk linkte ki ugreen memnundum lakin kendim bozdum ve piyasada yokmuş. Hemen hemen aynı görevi görmez mi iki linkte ki ürünler

Bide memnun olmadığım kablo https://tr.steelseries.com/gaming-accessories/arctis-cable-dual-35mm-extension burada ki uzatma kablosu. Tek jaklı kullanmaya kalktığımda pc de hem ses hem mikrofon vermiyor. Onun için jakı usbye çeviren alet veya kablo arıyorum.

O zaman paylaştığın ürün olur gibi.
Alıyorum o zaman teşekkür ederim.

@Midgardian Yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi hocam kendi kablosunu takınca bu iki uçlu olanı dinlediğim müzik izlediğim video falan dcde karşı tarafa gidiyor az bişi ugreen ile bu sorunu çözmüştüm bu yeni aldığım kablo ile de çözebilir miyim sizce ?

Son düzenleme:
Emin değilim (: DC içindeki gürültü engelleme veya NVIDIA kart kullanıyorsan Broadcast gibi bir uygulama ile çözmeyi denedin mi?

Ürün dün elime ulaştı test ettim fakat mikrofon kalitesi çok kötüydü ve pcye takınca usb yeri ısınıyordu o yüzden iade işlemi başlattım.
Bunun gibi başka ürün yok mu piyasada ? Yardım edecek arkadaşlar var mı ?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt