include_sys
Çalışkan
AKG K7022i2 Gen 3 benimki ,200 ohm destekliyormus. Beyerndynamic ile Akg arasından Akg mi önerirsiniz, birazcık fazla soru sordum kusura bakmayın. Aklıma takılan her şeyi çözmemi sağladınız çok teşekkür ediyorum.
AKG K7022i2 Gen 3 benimki ,200 ohm destekliyormus. Beyerndynamic ile Akg arasından Akg mi önerirsiniz, birazcık fazla soru sordum kusura bakmayın. Aklıma takılan her şeyi çözmemi sağladınız çok teşekkür ediyorum.
Birazcık zor gibi hocam.
250 ohm ile 62 ohm çok fark etmiyor mudur hocam?
O markanın kulaklıkta kullandığı sürücünün empedansıyla ilgili, ses karakteristiğe etkisi yok. Besleme konusunda problem olursa sesi etkiler sadece.Birazcık zor gibi hocam.
250 ohm ile 62 ohm çok fark etmiyor mudur hocam?
Tamam hocam AKG'yi alacağım en yakın zamanda. Besleme konusu nedir tam anlayamadım. Yardımlarınız için çok minnetarım.O markanın kulaklıkta kullandığı sürücünün empedansıyla ilgili, ses karakteristiğe etkisi yok. Besleme konusunda problem olursa sesi etkiler sadece.
Besleme işi için hassasiyet de ohm kadar önemli. Kaç dB hassasiyete sahip baktığınız ürünler?
Çok teşekkür ederim. 250 olan model olsa ne gibi bi artısı olurdu peki?Ses kartınızın kulaklığın tam randımanını sağlaması/sağlamaması mevzusu.
62 ohm ve 105dB ile çok rahat şekilde istediğiniz şiddette ses alabilirsiniz.
250 olan model olsa ne gibi bi artısı olurdu peki?
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama, AKG ya da DT 770 pedleri nasıl? Çok terletir mi?Elektriksel gürültü gibi olumsuz etkilerden daha korunaklı olurdu. Zaten harici bir kart kullanıyorsunuz muhtemelen sizin için böyle bir sorun olmayacaktır.
Öte yandan, beslemek için daha çok güç gerekecekti. Kartınız bence yine beslerdi ama AKG daha rahat olacaktır bu noktada.