Arttıramam.Hocam bu bütçede zor biraz.
Logitech G432 var ama biraz büyük. Pedleri deri 7.1 ses kartı ile geliyor dtsx 2.0 var ancak pedleri soyuluyor bir süre sonra ısınma yapabilir bu havalarda ancak pedleri değiştirilebiliyor ayrı satılıyor. Muadil kumaş olanları.
Ben BlackShark V2 aldım düz Special olmayan şu an bu ürün bulunmuyor. Ama 2K üstü fiyat.
Yani bütçe biraz arttırın derim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1700
O zaman F/P olan ürünler Gamepower fujin gibi ürünlere bakın derim memnun olanlar SteelSeries 1P ye göre daha çok. İnceleme videosu da vardı Donanım Arşivi'nin. Ya da G432 Logitech olabilir. Kendi ses kartı var USB bağlantılı.
O zaman F/P olan ürünler Gamepower fujin gibi ürünlere bakın derim memnun olanlar SteelSeries 1P ye göre daha çok. İnceleme videosu da vardı Donanım Arşivi'nin. Ya da G432 Logitech olabilir. Kendi ses kartı var USB bağlantılı.
Donanım Arşivi'ni ciddiye almıyorum G432 aşıyor 3 marka dışında almayı düşünmüyorum muhtemelen Nova 1Pro alırım.
Donanım Arşivi'ni ciddiye almıyorum G432 aşıyor 3 marka dışında almayı düşünmüyorum muhtemelen Nova 1Pro alırım.
G432 daha ucuz.
Amazon'da daha pahalı kulaklıkta bir sorun yaşayınca Amazon hemen destek veriyor çok kulaklıkta Amazon destek oldu zamanında. Nova 1P gelince beğenirsem iade etmem devam ederim kötü gelirse g alırım. Amazon bayağı iyi ya rakipleri daha ucuza satsa bile yeterince ucuz değiller NVIDIA AMD gibi.
Amazon'da daha pahalı kulaklıkta bir sorun yaşayınca Amazon hemen destek veriyor çok kulaklıkta Amazon destek oldu zamanında. Nova 1P gelince beğenirsem iade etmem devam ederim kötü gelirse g alırım. Amazon bayağı iyi ya rakipleri daha ucuza satsa bile yeterince ucuz değiller NVIDIA AMD gibi.
Sen bilirsin hocam. Para senin.
Vatandaşı ucuz fiyat güzel oldu yedekte olması için.
G432'ye o zaman bütçem yetmemişti belki g432'ye yükseltirim bu yıl.
G432'ye o zaman bütçem yetmemişti belki G432'ye yükseltirim bu yıl.
332'yi 3 yıl boyunca kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim: Kulaklığın ses kalitesi asla parası kadar etmiyor, 1.7k asla etmez 1K civarlarında olması gereken bir kulaklık, mikrofon kalitesi aşırı iyi, gerçekten mikrofonunun kalitesine ben hayranım ancak kulaklığın pedleri dökülüyor, evet bildiğin pedler dökülüyor şu sıcak yaz aylarında hele kulaklığın pedindeki deri senin derine yapışıyor ve bir yerden sonra bayağı ped soyulmuş gitmiş oluyor, şu an 1MORE sonoflow kullanıyorum ve hayatımda taktığım en iyi deri pedlere sahip kulaklık olabilir.
432 kulak yastığı deri olduğu için Nova 1P aliyorum birkaç güne en geç sipariş veririm.
Sizin tercihiniz. Ben büyük ihtimal ile razer kulaklık alırım.432 kulak yastığı deri olduğu için Nova 1P aliyorum birkaç güne en geç sipariş veririm.