Bütçe
1700
PC yasağı olmaz fıtık ile sadece beline yastık falan koy bel boşluğun hep dolu kalsın.

Ben de öyle düsünüyorum en kötü tvte aktarıp oynarım zaten laprop yatarak oynuyorum ama annem doktora gittikten sonra dediği için bekleyeceğim o da en geç 1 2 gün zaten.

PC yasağı olmaz fıtık ile sadece beline yastık falan koy bel boşluğun hep dolu kalsın.
Boyun fıtığı bi de.

Ben de öyle düsünüyorum en kötü tvte aktarıp oynarım zaten laprop yatarak oynuyorum ama annem doktora gittikten sonra dediği için bekleyeceğim o da en geç 1 2 gün zaten.

Boyun fıtığı bi de.
Bakanlığın verdiği bel ve boyun egzersizleri vardı onları yapmanızı tavsiye ederim. Bende de sırt ağrısı ve sol kürek kemiğimde yürürken yanma vardi. Röntgen çekildi hafif bir boyun skolyozu çıktı. Doktorun haraketleri ağrılarımı tamamen kesti neredeyse. Zaten esnetme ve hafif güçlendirme egzersizleri onları araştırın en azından biraz da olsa rahatlatır sizi.

Sabah uyanınca ve gece uyurken yapın 10'ar dakka farkı hissedersiniz.

Bu sitede varlar hocam. Hatta boynum hafif sola çekiyordu benim. Yamuk tutuyordum kafamı o bile düzeldi şu an.

Bakanlığın verdiği bel ve boyun egzersizleri vardı onları yapmanızı tavsiye ederim. Bende de sırt ağrısı ve sol kürek kemiğimde yürürken yanma vardi. Röntgen çekildi hafif bir boyun skolyozu çıktı. Doktorun hareketleri ağrılarımı tamamen kesti neredeyse. Zaten esnetme ve hafif güçlendirme egzersizleri onları araştırın en azından biraz da olsa rahatlatır sizi.

Sabah uyanınca ve gece uyurken yapın 10'ar dakika farkı hissedersiniz.

Bu sidede varlar hocam.

Bende kötü yerde olabilir ayağım uyuşuyor basim ağrıyor kolum uyuşuyor doktor ne diyecek merak ediyorum bende de mr sırasında ortaya çıktı ameliyat dememesini çok istiyorum zaten temelim iyi değil YKS'de bu yaz TYT bitiremezsem işim çok zor.