RedRavix

Uzman
Merhaba dostlar,

Arctis Nova 7 kulaklığını tıpkı başlıktaki gibi çoklu platform özelliği için almıştım. PS5 üzerinden oyun oynarken, PC üzerinden de canlı yayın izlemek istiyordum. PS5'te Bluetooth özelliği olmadığı için Arctis Nova 7'den çıkan dongle ile PS5'e bağladım ve Bluetooth üzerinden de PC'ye bağladım. Her şey iyi gidiyordu fakat 5 dakika sonra PC'den gelen seslerde kesilmeler olmaya başladı. En sonunda da tamamen kesildi.

Anakartımda mevcut Bluetooth olmadığı için adaptör kullanıyordum. 3.0'dan çıkarıp 2.0'a taktım, sonuç yine aynıydı. AI'dan yardım aldım ve bana USB uzatma kablosu alıp kasadan uzak bir yere takmam gerektiğini söyledi, ben de öyle yaptım fakat değişen bir şey olmadı. AI bu sefer de bana AUX kablosu ile bağlamamı söyledi. Taktığımda ise alıcıyı iptal edip normal bir kablolu kulaklık moduna geçti. Bana audio mixer almamı önerdi. Param olmadığı için satın alamadım. Yalan yok, güvenemedim. Ben de yapay zekadan umudu kesip bu işin ustalarına yani sizlere danışmaya karar verdim.

Not: 2 adet monitör kullanıyorum; biri 2K birincil monitörüm, diğeri ise Full HD taşınabilir monitör. Yan monitörde genelde yayın izliyorum, ana monitörde oyun oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: