Ethem Efe
Üstün
Sorum başlıktaki gibi, açık bir beta falan var sanırım nasıl katılıp oynayabilirim? Malum Tarkov almaya para yetmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu oyun ile alakalı herhangi bir konu açarsanız etiketleyebilirsiniz.
Arena Breakout: Infinite
Arena Breakout: Infinite is an immersive tactical extraction FPS. Join the fight to shoot and loot your path to fortune. With realistic visuals and true-to-life audio, push through tough battles where the stakes are high and the rewards even higher.www.arenabreakoutinfinite.com
Kendi sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu oyun ile alakalı herhangi bir konu açarsanız etiketleyebilirsiniz.
Arena Breakout: Infinite
Arena Breakout: Infinite is an immersive tactical extraction FPS. Join the fight to shoot and loot your path to fortune. With realistic visuals and true-to-life audio, push through tough battles where the stakes are high and the rewards even higher.www.arenabreakoutinfinite.com
fma1647 olarak Discord'dan, aynı nickname ile oyun içinden ekleyebilirsiniz. Çok fazla oynamıyorum şu sıralar.Sağ olun hocam, bir sorum olursa etiketlerim.
Hocam sizi eklemem mümkün mü acaba Discord gibi bir platform üzerinden?
Ekledim hocam.fma1647 olarak Discord'dan, aynı nickname ile oyun içinden ekleyebilirsiniz. Çok fazla oynamıyorum şu sıralar.
Discord'dan kabul ettim. Yarın oyun içi kabul ederim artık.