Çözüldü ARGB desteği olmayan anakartta ARGB ışıkları nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winner 56

Üstün
Büyük bir hata ettim, anakartım hiçbir şekilde ARGB desteklemiyordu, gittim ARGB kule tipi soğutucu aldım. Bunun ışıklarını kullanmanın bir yolu yok mu?

Hayır zaten kasanın içinde kalacak, sorun yapmaz. Sadece kule tipi soğutucu için kullanabilirsin, kasa fanları için kullanamazsın.

Hayır zaten kasanın içinde kalacak, sorun yapmaz. Sadece kule tipi soğutucu için kullanabilirsin, kasa fanları için kullannamazsın.
Hocam sadece bu ışığın yanması önemli. Ayarlamak falan umurumda değil zaten. Bir kere ayarlar bırakırım.

Hocam sadece bu ışığın yanması önemli. Ayarlamak falan umurumda değil zaten. Bir kere ayarlar bırakırım.

O zaman sorun yok, işini görür. Ben de o modelden kullanıyorum.

Bu benim iş bilgisayarı, kasanın içine alt tarafa takıp bıraktım. @Winner

Son düzenleme:
Kasanın arka kısmını sök kontrolcünün fotoğrafını at ona göre boş masraf yapma.

Büyük bir hata ettim, anakartım hiçbir şekilde ARGB desteklemiyordu, gittim ARGB kule tipi soğutucu aldım. Bunun ışıklarını kullanmanın bir yolu yok mu?

Sen soğutucu aldın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…