29 Temmuz 2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından Honor Choice Band Pink ürününü kupon kullanarak 349 TL'ye satın aldım. Geçen aya kadar sorunsuzdu. Bir anda üzerindeki bütün sensörler bozuldu. Garantiye gönderdim. Servisi istechiletisim.com diye bir firmaymış. 1 hafta sonra karar çıktı. Tamir edememişler.
Şeklinde not düşmüşler. Whatsapp iletişim hattından sordum "bu ne anlama geliyor" diye. Bana verdikleri cevap:
"Merhabalar cihazınızın onarımı mümkün olmadığından dolayı ücret iadeniz onaylanmıştır .Sizlere ileticeğimiz form ile birlikte satın almış olduğunuz platform üzerinden ücret iadenizi talep edebilirsiniz"
Para iadesi yerine değişim talep ediyorum dedim.
"Tarafımızda Honor marka satışı artık bulunmadığından tedarik edememekteyiz bundan dolayı ücret iadeniz onaylanmıştır."
Yazdılar. Ne yapmalıyım? Ürünü hem indirimde hem de kupon kullanarak aldığım için şu an mağurum. Kuponum boşa gidiyor. Ürün şu an en ucuz 1200 TL civarında satılıyor.
www.epey.com
Nasıl bir yol izlemeliyim?
| Üründe belirtilen arıza görüldü iade uygundur. Arızalı ürün teknik servis depomuzda kalmıştır. |
Şeklinde not düşmüşler. Whatsapp iletişim hattından sordum "bu ne anlama geliyor" diye. Bana verdikleri cevap:
"Merhabalar cihazınızın onarımı mümkün olmadığından dolayı ücret iadeniz onaylanmıştır .Sizlere ileticeğimiz form ile birlikte satın almış olduğunuz platform üzerinden ücret iadenizi talep edebilirsiniz"
Para iadesi yerine değişim talep ediyorum dedim.
"Tarafımızda Honor marka satışı artık bulunmadığından tedarik edememekteyiz bundan dolayı ücret iadeniz onaylanmıştır."
Yazdılar. Ne yapmalıyım? Ürünü hem indirimde hem de kupon kullanarak aldığım için şu an mağurum. Kuponum boşa gidiyor. Ürün şu an en ucuz 1200 TL civarında satılıyor.
Honor Choice Band Akıllı Bileklik
Honor Choice Band Akıllı Bileklik NAL-WB00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: