Deneyin yine.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İade almazlarsa da dert etmeyin, düzeliyor bir süre sonra. İlk zamanlarında benim ayakkabım da bayağı vuruyordu.
Ayakkabı küçük gelmiyorsa düzelir.Hocam iki tane yapıştırdım ama durum aynı ya düzelir mi zamanla?
mustaine
Üstün
Baya bi' bağcığı sıksam mı?
Umarım ya çok güzel, hoş bir ayakkabı.İade almazlarsa da dert etmeyin, düzeliyor bir süre sonra. İlk zamanlarında benim ayakkabım da bayağı vuruyordu.
Gerek yok öyle şeylere 1 hafta olmadan düzelir.
Chomusuke 73
Üstün
- Makaleler
- 1
Puma'lar ayağının şekline göre kalıp alıyor bir süre sonra. Bir süre giyebiliyorsan açılacaktır. Tabi kendine acı da çektirme açılacak diye. Ayakkabı tamircilerinde kalıba koydurabilirsin ayakkabıyı. Benim de o şekil topuğu vuran Puma ayakkabım vardı, bir hafta kadar giydim ve şu an en rahat ayakkabılarımdan biri oldu.
mustaine
Üstün
Hocam önlerden ve yanlardan bir sıkma yapmıyor yine de açılır değil mi?Puma'lar ayağının şekline göre kalıp alıyor bir süre sonra. Bir süre giyebiliyorsan açılacaktır. Tabi kendine acı da çektirme açılacak diye. Ayakkabı tamircilerinde kalıba koydurabilirsin ayakkabıyı. Benim de o şekil topuğu vuran Puma ayakkabım vardı, bir hafta kadar giydim ve şu an en rahat ayakkabılarımdan biri oldu.
Ayakkabı şu;
Ben böyle fiyatı güzel bir ürün bulmuştum, %60-70 civarı bir indirim var diye aldım. İade edince indirim gidecek diye biraz zorlayıp giyerim dedim ama tabi olmadı. Şimdi ayakkabılıkta duruyor bedavadan, arada üstüne basıp markete gidiyorum. Velhasıl ayağınıza tam oturmuyorsa direkt değiştirmeniz daha iyi olur. Yok önden vuruyorsa kalıp, arkadan vuruyorsa topuk desteği bilmem ne boşa uğraş oluyor.
Chomusuke 73
Üstün
- Makaleler
- 1
Puma ayakkabılar hakkında genel konuşursak açma yapabilir ama bu modeli giymediğimden emin değilim. Ben Classics modellerini tercih ediyorum yaz için. Son aldığımın da sadece topuk kısmı vuruyordu, özellikle yokuş çıkarken topuğu sıkıyordu ama dediğim gibi bir süre sonra açıldı ve şu an günlük ayakkabılarımdan biri. Dayanılamayacak bir vurmadan bahsediyorsak, iade ya da kalıba koydurma yoluna başvurmanız daha iyi olur. Spor bir model olduğu için açılacağını düşünüyorum. Bir giyin, ter atın bir süre ayakkabıyla.Hocam önlerden ve yanlardan bir sıkma yapmıyor yine de açılır değil mi?
Ayakkabı şu;
![]()
Yeni konular
-
-
-
-
PC Gears of War 2 Türkçe yama | Konsol Çeviri Merkezi
- CaptainWalker11
-
-
-