Captain Skriniar 120
Üstün
Biliyorum, G-Helper çok daha iyi. Ama AC'nin arayüzü hoşuma gidiyor. Son durumu nasıl, eskiye göre daha hafif mi? Düzelmesi var mı?
Eskiden kötüydü, fakat ben bilgisayarı aldığımdan beri boşta ısınma dışında bir sorununu görmemiştim. Tekrar geçip inceleyebilirim aslında.Çöp, berbat diyenlerin vardır bir bildiği ama bana göre AC gayet iyi ve stabil bir yazılım. Eskisini bilmem ama son sürümü gayet başarılı. Sisteminizden kaynaklanan bir problem veya donanımınızdan kaynaklanan bir etki yoksa keyifle kullanırsınız. Özellikle Asus Anakart kullananlara tavsiye derim.
Ne kadar eskiden bahsediyoruz?Eskiden kötüydü, fakat ben bilgisayarı aldığımdan beri boşta ısınma dışında bir sorununu görmemiştim. Tekrar geçip inceleyebilirim aslında.
2 sene öncesine kadar berbattı. Tabi o zamana kadar gelişti de, pek bir şey değişmemiş gibi.
Deneyin bakın. Beğenmezseniz kaldırırsınız yani. Çok da üzerine düşülecek bir mesele değil...2 sene öncesine kadar berbattı. Tabi o zamana kadar gelişti de, pek bir şey değişmemiş gibi.