Arrowhead CEO'su şu an oyunun aktif 300 binden fazla oyuncusu olduğundan dolayı sunucuların yetmediğini söylüyor. Eğer oyunu alırsanız saatlerce oyuna girmek için sırada bekleyeceksiniz, diyor. Bayağı haklı da adam. Sosyal medyada hep sırada bekleyen oyuncular görüyorum. Maksimum 1 haftaya artırılır sunucular. Adamların arkasında koskocaman Sony var sonuçta.

Kaynak:
Fiyatı aynı tutsunlar da sonra alalım bari.

50k+ kesin oynanır, uzun zamandır bu kadar iyi servis oyunu çıkmıyor. Hatta düzgün bir yol haritası paylaşırlarsa 100k+ bile oynanır.
Yine overrated oyunlardan.

Oyun çıkalı 1 ay bile olmadı ve sorun sunucuların sınıra gelmesinden oluşuyor. Bu işler sandığınız kadar kolay değil.
Nedense gereksiz yere firmaları savunma alışkanlığınız var, oyun çıkalı 1 ay olmadı diyerek bunun cevabını almayız, öyle bir şey yok. "sandığınız kadar kolay değil" demişsin birde, sen ne sanıyorsun ki?

Fiyatı aynı tutsunlar da sonra alalım bari.

Yine overrated oyunlardan.

Nedense gereksiz yere firmaları savunma alışkanlığınız var, oyun çıkalı 1 ay olmadı diyerek bunun cevabını almayız, öyle bir şey yok. "sandığınız kadar kolay değil" demişsin bir de, sen ne sanıyorsun ki?

Overrated olarak tanımladığın kısım tam olarak neresi çok merak ediyorum? Zaten bir servis oyunu girip savaşıyorsun ve bunu çok iyi sağlıyor sana.

Pilestedt'ın açıklaması, "Paranız yoksa daha sonra alın. Gerçekten eğlenceli bir oyun yapmış olsak da, sunucular kapasiteyi destekleyinceye kadar beklemeye değer. Demek istediğim, bir CEO olarak elbette oyunun mümkün olduğunca karlı olmasını isterim, ancak eğer geçen yılınızı harcadıysanız ve sunucu kuyruklarında sıkışıp kalsaydınız 💔 olurdum" şeklinde.

İlk defa bir CEO'nun oyunumuzu almayın dediğini gördüm. :D