Arrowhead CEO'sundan Helldivers 2'yi alacaklara: "Sunucular aşırı dolu. Sunucuları artırdığımızda oyunu alın."

Fiyatı aynı tutsunlar da sonra alalım bari.

50k+ kesin oynanır, uzun zamandır bu kadar iyi servis oyunu çıkmıyor. Hatta düzgün bir yol haritası paylaşırlarsa 100k+ bile oynanır.
Yine overrated oyunlardan.

Oyun çıkalı 1 ay bile olmadı ve sorun sunucuların sınıra gelmesinden oluşuyor. Bu işler sandığınız kadar kolay değil.
Nedense gereksiz yere firmaları savunma alışkanlığınız var, oyun çıkalı 1 ay olmadı diyerek bunun cevabını almayız, öyle bir şey yok. "sandığınız kadar kolay değil" demişsin birde, sen ne sanıyorsun ki?

Gta 5'i geçtikleri söyleniyor. Bu kadar beklemiyordum sevileceğini.

Overrated olarak tanımladığın kısım tam olarak neresi çok merak ediyorum? Zaten bir servis oyunu girip savaşıyorsun ve bunu çok iyi sağlıyor sana.

Pilestedt'ın açıklaması, "Paranız yoksa daha sonra alın. Gerçekten eğlenceli bir oyun yapmış olsak da, sunucular kapasiteyi destekleyinceye kadar beklemeye değer. Demek istediğim, bir CEO olarak elbette oyunun mümkün olduğunca karlı olmasını isterim, ancak eğer geçen yılınızı harcadıysanız ve sunucu kuyruklarında sıkışıp kalsaydınız olurdum" şeklinde.

İlk defa bir CEO'nun oyunumuzu almayın dediğini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…