Detaylar
Kim cevapladı?Ayarlarda otomatik kapanma ayarı vardır onu uzatın veya kapatın.Arkadaşlar, iyi günler. Dün Arctis Nova 5 kablosuz kulaklık aldım. Kullanırken bir süre sonra kendi kendine kapanıyor. Düğmesine basıp tekrar açınca çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?
Ken Carson
Uzman
Belli bir süre ses vermezse otomatik kapanıyor. Onu GG üzerinden ayarlayabilirsin.
Çok detaylı bilmiyorum ama cihazda bir arıza olmadığından eminseniz uyku modu ya da enerji tasarrufu gibi bir durum gibi gözüküyor.
Nasıl kapatırım?
Belli bir süre ses vermezse otomatik kapanıyor. Onu gg üzerinden ayarlayabilirsin.
Yok mesela oyundayken ses geliyor kapanıyor sonra açıyorum kulaklığı geri açılıyor.
Arctis Nova 5 SteelSeries GG uzerinden birkac ayar gerektiriyor. Otomatik kapanma ve mikrofonun sesini kulakliga verme ozelligi direk kapatilmali.
Yardımcı olur musunuz nasıl yaparım?
Son düzenleme:
Ben su an evde degilim fakat hatirladigim kadariyla soyleyecegim. Steelseries uygulamasini isterseniz telefonda isterseniz bilgisayarda indirin. Telefon uygulamasindan da yapabilirsiniz. Cunku yaptiginiz ayarlar direk kulakliga kaydediliyor. Kulakligin ayarlarina girin. Orada zaman ayari olmali 90 dakikaya kadar.
Edit: Internetten videoya baktim da, bu sekilde gorunuyor olmasi lazim.
Ayni sekilde telefondan yapacaksaniz sag ustteki ayarlara girdikten sonra power options var.
Ayni sekilde telefondan yapacaksaniz sag ustteki ayarlara girdikten sonra power options var.
Ben su an evde degilim fakat hatirladigim kadariyla soyleyecegim. SteelSeries uygulamasini isterseniz telefonda isterseniz bilgisayarda indirin. Telefon uygulamasindan da yapabilirsiniz. Cunku yaptiginiz ayarlar direk kulakliga kaydediliyor. Kulakligin ayarlarina girin. Orada zaman ayari olmali 90 dakikaya kadar.
Eki Görüntüle 164177
Ayni sekilde telefondan yapacaksaniz sag ustteki ayarlara girdikten sonra Power options var.
Eki Görüntüle 164179
Bu ayarı yaptım hala kapanıyor anlayamadım.
Düğmesine basıp geri açıyorum sonra çalışıyor.
Son düzenleme:
Support ile iletisime gecin. Bu sekilde cozulmus olmaliydi.Bu ayarı yaptım hala kapanıyor anlayamadım.
Düğmesine basıp geri açıyorum sonra çalışıyor.
Support ile iletisime gecin. Bu sekilde cozulmus olmaliydi.
Support derken anlayamadım.