Artık kendi makarnamı kavurabiliyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jahrein Fan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 884
  • Etiketler Etiketler
    kendi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam aileme diyorum ama olmaz diyorlar yoksa güzel olur ki bu makarnayı tarif eşliğinde zar zor yaptım az kalsın kalp krizi geçirecektim.

Hocam kaşık yanmış, kullanmaniz sağlığa zararlı.

Hocam ailem kullanıyor diye kullandım neyse başka bir kaşık bakarım artık bilgi için sağ olun.

Hocam sizin teknoloji konusunda ilgi alanlarınız neler? Ve belirttiğiniz alanda ne kadar bilgi sahibisiniz? Merak ettim öylesine.

Telefonlarda bilgim var ROM falan atabilirim PC bilgim var yani SSD takma ısı işlem(ev yapımı) falan yemektede noodle ve kavurma makarna yapabiliyorum.

Telefonlarda bilgim var ROM falan atabilirim PC bilgim var yani SSD takma ısı işlem(ev yapımı) falan yemektede noodle ve kavurma makarna yapabiliyorum.
Isı işlem derken reballing mi yoksa yemek pişirme mi? Çok farketmiyor, tek fark ekran kartının yenmemesi

Isı işlem derken reballing mi yoksa yemek pişirme mi? Çok fark etmiyor, tek fark ekran kartının yenmemesi

Hocam bende eskiden laptop vardı çalışmıyordu yorgana sardım ısı işlemi uyguladım HDMI kablo aldım TV taktım bir tane RAM çalışmıyordu onu buzlukta 1 dakika beklettim ve 1 ay boyunca aynı işlemleri tekrarlamam sonucu çalıştı 1 ay sonunda tamamen öldü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…