SHERLOCKED

Başarılı
Son düzenleme:
Selam. Kasayı arada okula götürmek gibi bir niyetim var. Kasa zaten büyük, yanında bir de monitör taşımak istemiyorum. Bu monitör alınır mı sizce? OLED olduğu için arada dizi vs. de seyrederim veya 2. ekran olarak kullanırım diye düşündüm.

Neyse bir kumar oynayıp aldım artık. İncelemesini yazarım.

Hocam memnun kaldınız mı? Almayı düşünüyorum ve kullandıysanız grafik tasarım veya video editing gibi içerik üretiminde doğru renk doğruluğunu sağlamakta iyi midir?

Hocam memnun kaldınız mı? Almayı düşünüyorum ve kullandıysanız grafik tasarım veya video editing gibi içerik üretiminde doğru renk doğruluğunu sağlamakta iyi midir?

Yanlış adrese sipariş ettiğim için şu an bir daha kargolanacak. %153 sRGB olarak belirtilmiş. İyi bir değer gibi göründü bana ama sizin ne kadar işinize yarar bilmiyorum.

Kargoyu tekrar yanlış adrese gönderdikleri için iade ettim.
Anladım, sağ olun hocam. Ben de normalde 2. el OLED laptop almayı düşünüyordum ama 5K’ya OLED ekran görünce bir şaşırdım. İlginçtir ki firmanın kendi sitesinde ürün yok; internette aratınca Hindistan’dan paylaşılmış videolar falan çıkıyor. Umarım bir yerimizde patlamaz.

Anladım, sağ olun hocam. Ben de normalde 2. el OLED laptop almayı düşünüyordum ama 5K'ya OLED ekran görünce bir şaşırdım. İlginçtir ki firmanın kendi sitesinde ürün yok; internette aratınca Hindistan'dan paylaşılmış videolar falan çıkıyor. Umarım bir yerimizde patlamaz.

Muhtemelen Legacy saydıkları bir ürün artık.