15.5 numara hocam, benim astigmatımla birlikte 16 şu an. 2.5-3 senede çok fırladı.Göz konusunda yanlış hatırlamıyorsam iki gözün toplamı 10 dereceyi buluyorsa muaf oluyorsun. Astigmat miyop hipermetrop fark etmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?15.5 numara hocam, benim astigmatımla birlikte 16 şu an. 2.5-3 senede çok fırladı.
Kesinlikle çürük alırsınız ancak aile bazı aile hekimleri umursamaz olabiliyor dikkat edin. Gözlerinde toplam 14 derece olan adam 10 gün askerlik yapmıştı.
Toplam 16 numara varken çürük vermiyorsa onun gözler benden de beterdir demek ki.Kesinlikle çürük alırsınız ancak aile bazı aile hekimleri umursamaz olabiliyor dikkat edin. Gözlerinde toplam 14 derece olan adam 10 gün askerlik yapmıştı.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07 53
Üstün
Engelli olduğumdan dolayı muhafım yapmak isterdim ama.
Yaptım yedek asb. Olarak 1 yılımı heba ettim. KPSS giremedim askerlik yuzunden ve o donem bilgim tazeyken en az 85 puan falan alabilecek kapasitem vardi. Cok guzel alimlar falan oldu 2020-2022 KPSS ile.
Ağustos'un sıcak bir gecesi iş ariyorum askerlik yapsaydin alirdik dedi kurumsal firmalar. Gittim 3 tane bira aldim 1 tane red olaninda. Gece gece e-Devlet'e girdim ve 2027'ye kadar tecilli olan askerligimi tıpkı bir aptal gibi bozdum. Hayatımda yaptığım hayatimi sekillendiren bu en buyuk hatadan dolayi asla ama asla kendimi hiç affetmeyecegim. Askerligi 6 ay yapin gecin askerlik icin universite beklemeyin. Ben yaptim hayatim kaydi. 1 yil sonra dondugumde virusten dolayi hiçbir yer ise alim yapmiyordu ve per perişan oldum. Askerdeyken devlette calisan ve isini dondurup gelenler vardi askerden sonra devam edecekler mis. Ben ise aptal gibi sanki askerlik kaciyormus gibi gittim tecilimi bozdurdum. Dunyanin en aptalligini ben yapmisimdir. 1 yil gittim askerlik yaptim neye yaradi hiçbir seye... 6 ay yapsaydim keske. Biz egitimdeyken bizimle giren Erler hep 3.5 ayi kalmisti. Hala travma olarak kaldi bu olay bende. Önce iş sonra askerlik.
Ağustos'un sıcak bir gecesi iş ariyorum askerlik yapsaydin alirdik dedi kurumsal firmalar. Gittim 3 tane bira aldim 1 tane red olaninda. Gece gece e-Devlet'e girdim ve 2027'ye kadar tecilli olan askerligimi tıpkı bir aptal gibi bozdum. Hayatımda yaptığım hayatimi sekillendiren bu en buyuk hatadan dolayi asla ama asla kendimi hiç affetmeyecegim. Askerligi 6 ay yapin gecin askerlik icin universite beklemeyin. Ben yaptim hayatim kaydi. 1 yil sonra dondugumde virusten dolayi hiçbir yer ise alim yapmiyordu ve per perişan oldum. Askerdeyken devlette calisan ve isini dondurup gelenler vardi askerden sonra devam edecekler mis. Ben ise aptal gibi sanki askerlik kaciyormus gibi gittim tecilimi bozdurdum. Dunyanin en aptalligini ben yapmisimdir. 1 yil gittim askerlik yaptim neye yaradi hiçbir seye... 6 ay yapsaydim keske. Biz egitimdeyken bizimle giren Erler hep 3.5 ayi kalmisti. Hala travma olarak kaldi bu olay bende. Önce iş sonra askerlik.
The Way Of A Gentleman
Çalışkan
Hocam emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil. Saf duygularınız kirlenmesin.Engelli olduğumdan dolayı muhafım yapmak isterdim ama.
yusufumm07 53
Üstün
İyisine denk gelmekle alakalı. 2 dayımdan birsi derdi çok iyi komutan, diğeri derdi canımızı okurdu .Hocam emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil. Saf duygularınız kirlenmesin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversiteden sonra gideceğim. 2031-2032 gibi giderim.
Üniversiteden önce gitmeni tavsiye ederim.
Kıbrıs'ta tankçıydım.
Yeni konular
-
-
-
-
Sistem toplarken ilk etapta ucuz klavye ve fare almak mantıklı mıdır?
- Max Caulfield
-
-
-
-