Askerliginizi yaptiniz mi?

• Yaptim

• Yapmadim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım yedek asb. Olarak 1 yılımı heba ettim. KPSS giremedim askerlik yuzunden ve o donem bilgim tazeyken en az 85 puan falan alabilecek kapasitem vardi. Cok guzel alimlar falan oldu 2020-2022 KPSS ile.

Ağustos'un sıcak bir gecesi iş ariyorum askerlik yapsaydin alirdik dedi kurumsal firmalar. Gittim 3 tane bira aldim 1 tane red olaninda. Gece gece e-Devlet'e girdim ve 2027'ye kadar tecilli olan askerligimi tıpkı bir aptal gibi bozdum. Hayatımda yaptığım hayatimi sekillendiren bu en buyuk hatadan dolayi asla ama asla kendimi hiç affetmeyecegim. Askerligi 6 ay yapin gecin askerlik icin universite beklemeyin. Ben yaptim hayatim kaydi. 1 yil sonra dondugumde virusten dolayi hiçbir yer ise alim yapmiyordu ve per perişan oldum. Askerdeyken devlette calisan ve isini dondurup gelenler vardi askerden sonra devam edecekler mis. Ben ise aptal gibi sanki askerlik kaciyormus gibi gittim tecilimi bozdurdum. Dunyanin en aptalligini ben yapmisimdir. 1 yil gittim askerlik yaptim neye yaradi hiçbir seye... 6 ay yapsaydim keske. Biz egitimdeyken bizimle giren Erler hep 3.5 ayi kalmisti. Hala travma olarak kaldi bu olay bende. Önce iş sonra askerlik.