Vatandaşlığım yok derken, siz Türk değil misiniz? 😨
Annem ve babam Türk, çift vatandaşlıkları var. Yani köken olarak ve hissiyat olarak Türk'üm. Kağıt üzerinde değilim sadece. Ben farklı bir ülke sınırları içinde doğduğumdan direkt oranın vatandaşlığını almışım. Senelerdir Türkiye'deyim.

3 sene 7 ay yaptım askerliğimi, sormak istediğiniz soru varsa buyurun sorabilirsiniz. :)

Pazar günü teslim olmaya gittim, nizamiyede kadın karşıladı. Eşofmanlı, gayet tatlı bir hanımefendi. Abla aşağı, abla yukarı derken girdikten sonra ablanın ağzına tükürürüm demişti. Kadın Karargahta Üsteğmenmiş. Kafamdan kaynar sular döküldü. Neyse ki sonra aramız düzeldi.

Annem ve babam Türk, çift vatandaşlıkları var. Yani köken olarak ve hissiyat olarak Türk'üm. Kağıt üzerinde değilim sadece. Ben farklı bir ülke sınırları içinde doğduğumdan direkt oranın vatandaşlığını almışım. Senelerdir Türkiye'deyim.
Bana göre türksünüz.😍

1,25 ve yukarısı kabul edilmiyor direkt olarak çürük raporu veriliyor.

Komutanı Kurtlar Vadisi bağımlısı yapsam çürük raporundan yırtar mıyım? 🥺👉🏻👈🏻

Çürük raporu almaya kalkan kişiler, genel de kendini yerden yere, duvardan duvara, ve deli taklidi yapmak için çabalayan kişiler vardı. Pekte işe yaramıyor.

Hayır hocam, ondan bahsetmiyorum gözümde miyop sorunu var şaka amaçlı olarak “komutanı Kurtlar Vadisi bağımlısı yaparsam çürük raporu almaktan yırtıp askere girebilir miyim?” demek istemiştim.🙂