Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Gidip gelince anlatırım. Bir 3-4 sene sonra etiket atın.
Atarım hocam benim de 3 senem var sanırım.
- Makaleler
- 1
1 san-saniye siz ben misiniz? Benim de 3 sene kaldı. Eğer 21-22 de gidiliyor ise.
1 san-saniye siz ben misiniz? Benim de 3 sene kaldı. Eğer 21-22 de gidiliyor ise.
- Makaleler
- 43
Forumda askere gitmiş kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, onlar da bu konuyu görür mü? Sanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi, o zaman ben anlatayım bir tane, belki bu sayede vesile oluruz. 
Ben daha askere gitmedim. Ancak babama "Baba, benim adımı neden Erdal koydunuz?" diye sorduğum zaman, babam bana şöyle derdi:
"Oğlum, askerde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Bir gün, o arkadaşım ile turluyorduk. Yanımdaki arkadaşım şehit oldu, onun ismini sana verdik." demişti.
O günden beri her zaman ismimle gurur duyarım. Benim de tek bir hayalim var, o da şehit olmak.
Ben daha askere gitmedim. Ancak babama "Baba, benim adımı neden Erdal koydunuz?" diye sorduğum zaman, babam bana şöyle derdi:
"Oğlum, askerde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Bir gün, o arkadaşım ile turluyorduk. Yanımdaki arkadaşım şehit oldu, onun ismini sana verdik." demişti.
O günden beri her zaman ismimle gurur duyarım. Benim de tek bir hayalim var, o da şehit olmak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Silverback Gorilla
Üstün
Ya bu arkadaş benim açmak istediğim konuları açıyorMerhaba, askerlik anılarınızı anlatır mısınız?
Kimse askere gitmedi mi yahu?![]()
SoldierBoyBabam
Üstün
Aynada şöyle mi gözüküyorsun?Ya bu arkadaş benim açmak istediğim konuları açıyor![]()