Brew_MacMillan

Çalışkan
Dün PC toplamam ile ilgili konu açmıştım işlemci vs. ile ilgili ve Amazon üzerinden R7 9700X siparişi verdiğimde yanlışlıkla eski adresi seçtim ve haliyle banka üzerinde de yeni güncel adres olunca sanırsam bu sebep ile hesap direkt olarak Amazon tarafından geçici olarak askıya alındı. Gerekli belgeleri vs. istediler benden, kartın son 4 hanesini istediler. İlgili belgeleri yükledim, gönderdim. Hala kontrol ediliyor şu anda, 24 saat süre vermişlerdi, erken sonuçlanma ihtimali var mıdır?

Yani şöyle; parayı direkt çektiler fakat ne iademi alabiliyorum öyle bekliyorum sadece. İşin kötü tarafı her şeye zam geldiği için işlemciyi aldığım fiyattan alamayabilirim. Şimdi bu işlemci iptal olabilir mi? Güncel adresi zaten Amazon üzerinden eklemiştim, eskisi kayıtlı kaldığı için ne yazık ki onu seçti sistem. Geri gönderim sağlayabilirler mi? İadeyi de alamıyorum da farklı siteden sipariş verebileyim. Biraz sıkıntı oldu kısaca ne yapılabilir farklı olarak acaba?

GÜNCELLEME:

Hesap açıldı şu anda.

Beklemekten farklı yapılacak bir şey yokmuş ürün iptali gerçekleşmiş o kötü oldu sadece para iadesi tahmini ne zaman sonuçlanır bilmiyorum.

Son düzenleme: