ASRock B550 Pro4 alınır mı?

Makaleler
2
Full beyaz bir setup kurmayı planladığım için anakartıda beyaz bir şeyler almak istedim, çok fazla bir bütçem yok, renk uyumluluğu sağlamak istiyorum, bu fiyat bandında bulabildiğim tek beyaz anakart ise ASRock B550 Pro4 oldu, sizce nasıl bir anakart, alınır mı?

@EmirhanRadicus

AM4 PGA bir soket oldugu icin anakart CPU soketi pini gibi bir kaygiyla ugrasmayacaksin, anakarttaki pinler CPU'dakinden daha zor duzeltilebiliyor cunku.

Dikkat etmen gereken kisimlar, PCI-e, RAM slotlarinin mandallari gibi seyler, genelde kirabilen oluyor bunlari. Onun disinda hatali ya da aceleci montaj yuzunden tornivida darbeleri olabliyor anakart uzerinde buna da dikkat et, onemli veri yollarinda darbe varsa o anakarta pek yanasma. Onun haricinde arka plakasinin olup olmadigini da ozellikle sor.

Full beyaz bir setup kurmayı planladığım için anakartıda beyaz bir şeyler almak istedim, çok fazla bir bütçem yok, renk uyumluluğu sağlamak istiyorum, bu fiyat bandında bulabildiğim tek beyaz anakart ise ASRock B550 Pro4 oldu, sizce nasıl bir anakart, alınır mı?
B550 chipsetli, beyaz renkte, F/P, bir anakart bulunmuyor attığınız model dışında.

Sıfır AsRock B550 Pro4 iyi bir tercih olacaktır.

Efendim, alınır ancak linkte attığım daha mantıklı.

Ek: ASRock firması RAM sorunlu bir firma olduğu için BIOS güncellemesi yapılarak göndermelerini söyle yoksa sorun yaşarsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt