Hikayesi güzel olan her oyunu oynarım neredeyse. Şu an Days Gone başladım tekrar yeni DLC'si çıktığı için. Ayrıca CS2, R6, AOE 4. steelnomad yanlış hatırlamıyorsam 7900 küsur.
Vallahi hocam SS almadım. Kartı aldığımda test yaptım. Daha sonra çökmelere göre ayarlarda değişiklik yaptım. Yaptıktan sonra tekrar test yapmadım. Şu an ofisteyim eve gittiğimde bakarım atarım. Ayarlarımın başlangıcına Reddit'de 9070XT kullanıcılarının ortak UV OC ayarlarını paylaştığı sayfa üzerinden gittim. Bu sayfayı bir inceleyin.
Taichi kartların fiyatları bu hafta ilk aylardaki fiyatlara kadar gerilemiş. Bu fırsatı değerlendireceğim fakat hala bekleme taraftarıyım. Fiyatların biraz daha geri çekilmesi şart gibi...
Taichi kartların fiyatları bu hafta ilk aylardaki fiyatlara kadar gerilemiş. Bu fırsatı değerlendireceğim fakat hala bekleme taraftarıyım. Fiyatların biraz daha geri çekilmesi şart gibi...