Steelnnomad ekran görüntüsü var mı hocam. 7900 çok güzel bir değer. 3DMark nickiniz neydi:D

Vallahi hocam SS almadım. Kartı aldığımda test yaptım. Daha sonra çökmelere göre ayarlarda değişiklik yaptım. Yaptıktan sonra tekrar test yapmadım. Şu an ofisteyim eve gittiğimde bakarım atarım. Ayarlarımın başlangıcına Reddit'de 9070XT kullanıcılarının ortak UV OC ayarlarını paylaştığı sayfa üzerinden gittim. Bu sayfayı bir inceleyin.

Teşekkürler inceleyeceğim.

Akşam paylaşırsanız sevinirim. Bu arada işlemciniz nedir ve 3dmark nickinizi hatırlıyor musunuz.

Teşekkürler inceleyeceğim.

Akşam paylaşırsanız sevinirim. Bu arada işlemciniz nedir ve 3DMark nickinizi hatırlıyor musunuz?

Ayın 20'sinde yeni sistemi mi toplayacağım onunla beraber test yapıp sizinle paylaşırım. Şu an hatırlamıyorum üstünden epey zaman geçti çünkü.

Taichi kartların fiyatları bu hafta ilk aylardaki fiyatlara kadar gerilemiş. Bu fırsatı değerlendireceğim fakat hala bekleme taraftarıyım. Fiyatların biraz daha geri çekilmesi şart gibi...

ASRock'ın Türkiye'de yetkili servisi var mı? Yoksa distbritörler üzerinden mi garantili?
Distbritörlerüzerinden diye biliyorum.

1747826683704.webp

Ayrıca bu kart için Nebi hoca'nında onayını aldım. Yazışmanın bir kısmını atıyorum. :)

Taichi kartların fiyatları bu hafta ilk aylardaki fiyatlara kadar gerilemiş. Bu fırsatı değerlendireceğim fakat hala bekleme taraftarıyım. Fiyatların biraz daha geri çekilmesi şart gibi...

Eki Görüntüle 149570

Ayrıca bu kart için nebi hoca'nında onayını aldım. Yazışmanın bir kısmını atıyorum. :)

Kendisi bilgi konusunda üst düzey bir insan bende severek takip ediyorum. 9070xt overclock rehberini izlemeyi unutmayın.

Kendisi bilgi konusunda üst düzey bir insan bende severek takip ediyorum. 9070xt overclock rehberini izlemeyi unutmayın.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Anakartımı yazıp işlemcimi yazmadığım halde elimdeki işlemciyi tutturması gerçekten inanılmaz :D
9070xt overclock rehberini + Tüm videolarını izledim hocam. :)

Eki Görüntüle 149570

Ayrıca bu kart için Nebi hoca'nında onayını aldım. Yazışmanın bir kısmını atıyorum. :)
çok pahalı değmez bence. üzerine 3-4k daha koyup 5070 TI alınır

Eki Görüntüle 149570

Bugün taichi fiyatlarına 500 TL gibi bir zam gelmiş:D

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Anakartımı yazıp işlemcimi yazmadığım halde elimdeki işlemciyi tutturması gerçekten inanılmaz :D
9070xt overclock rehberini + Tüm videolarını izledim hocam. :)
Nerden almayı düşünüyorsunuz hocam. Taiichi amazonda 40 bin.

Nitro 39'a düşmüş hb'de.