Bugün taichi fiyatlarına 500 TL gibi bir zam gelmiş:D

Nerden almayı düşünüyorsunuz hocam. Taiichi amazonda 40 bin.

Nitro 39'a düşmüş hb'de.
İlk tercihim Amazon olur güven konusunda ve teslimat hızı olarak.

ama uygun fiyatlı sinerji ve incehesap da satışı var.

İlk tercihim Amazon olur güven konusunda ve teslimat hızı olarak.

Ama uygun fiyatlı Sinerji ve İncehesap da satışı var.

Anladığım kadarıyla henüz almadınız.

Evet en ucuz Sinerji'de ancak ücretsiz taksit yok maalesef. İncehesap'ta 3 taksit var. Amazon'da ise 6 taksit var.

Bu arada 9070XT Nitro modeli de 38.600'düşmüş HB'de. Ücretsiz 6 taksit veya HB karda 9 taksit seçeneği var.

Anladığım kadarıyla henüz almadınız.

Evet en ucuz Sinerji'de ancak ücretsiz taksit yok maalesef. İncehesap'ta 3 taksit var. Amazon'da ise 6 taksit var.

Bu arada 9070XT Nitro modeli de 38.600'düşmüş HB'de. Ücretsiz 6 taksit veya HB karda 9 taksit seçeneği var.
Evet henüz almadım hocam. Fiyat için alarm bekliyorum :)

Taichi modelinden başkasını düşünmüyorum. Dediğim gibi ilk tercihim amazondan almak olur ama orada da ciddi fiyat farkı var. Diğer satıştaki sitelerden alışveriş yapmadığım için emin değilim oralardan almaya.

Evet henüz almadım hocam. Fiyat için alarm bekliyorum :)

Taichi modelinden başkasını düşünmüyorum. Dediğim gibi ilk tercihim amazondan almak olur ama orada da ciddi fiyat farkı var. Diğer satıştaki sitelerden alışveriş yapmadığım için emin değilim oralardan almaya.
Nitro düşünmemenizin sebebi nedir hocam?:D

Bu arada taichi amazonda 500 TL zam yedi geçenlerde. Güzel bir indirim gelir mi acaba.

9070Xt Nitro 36 Bİn TL3 taksit

1.000 TL paraf kampanyası ile beraber 35'e almış oldum.

Aklımda taichi vardı ama bu fiyatı görünce aldım direk.

Son düzenleme:
Nitro düşünmemenizin sebebi nedir hocam?:D

Bu arada taichi amazonda 500 TL zam yedi geçenlerde. Güzel bir indirim gelir mi acaba.

9070Xt Nitro 36 Bİn TL3 taksit

1.000 TL paraf kampanyası ile beraber 35'e almış oldum.

Aklımda taichi vardı ama bu fiyatı görünce aldım direk.
Tamamen boost farkı sebebiyle Taichi'yi düşünüyorum. Reddit de biraz araştırma yaptığımda her nedense kullanan herkese kaliteli silikon gelmiş olması :)

1 hafta önce 37.899,00 TL ... şuan 37.499,00 TL kadar gerilemiş..
500TL korkunc bir zam değil aslında.. Fiyat konusunda 35'lere kadar ineceğini düşünüyorum.

Tamamen boost farkı sebebiyle Taichi'yi düşünüyorum. Reddit de biraz araştırma yaptığımda her nedense kullanan herkese kaliteli silikon gelmiş olması :)

1 hafta önce 37.899,00 TL ... şuan 37.499,00 TL kadar gerilemiş..
500TL korkunc bir zam değil aslında.. Fiyat konusunda 35'lere kadar ineceğini düşünüyorum.
Evet tdp daha yüksek ama slikon kalitesi modele göre değişen bişey değil öğrendiğim kadarıyla.

Evet ama peşin almayacaksanız o fiyatın çok manası olmuyor. Çünkü baya vade farkı koyuyor. İncehesapta 3 taksit oluyor ama fiyat 38.5. Amazonda 6 taksit 40 bin TL. Umarım dediğiniz fiyatlara düşer yakın zamanda.

Evet tdp daha yüksek ama slikon kalitesi modele göre değişen bişey değil öğrendiğim kadarıyla.

Evet ama peşin almayacaksanız o fiyatın çok manası olmuyor. Çünkü baya vade farkı koyuyor. İncehesapta 3 taksit oluyor am fiyat 38.5. Amazonda 6 taksit 40 bin TL. Umarım dediğiniz fiyatlara düşer yakın zamanda.
Şans işi evet ama her okuduğum reddit yorumunda gördüğüm kadarıyla herkese silikonlar iyi gelmiş :) Bir umut..
Peşin veya max 3 taksit ile alma niyetindeyim dediğim fiyata kadar gerilerse. Tekrar bir önceki banda çıkarsa fiyat o zaman beklemeden alacağım.

Siz memnun musunuz? Kartınızı test etme şansınız oldu mu? (Hayırlı olsun bu arada.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şans işi evet ama her okuduğum Reddit yorumunda gördüğüm kadarıyla herkese silikonlar iyi gelmiş :) Bir umut.
Peşin veya Max 3 taksit ile alma niyetindeyim dediğim fiyata kadar gerilerse. Tekrar bir önceki banta çıkarsa fiyat o zaman beklemeden alacağım.

Siz memnun musunuz? Kartınızı test etme şansınız oldu mu? (Hayırlı olsun bu arada. )

Hocam önceki kartım 7900XTX Nitro idi. Çok memnundum ama garantiden para iadesi aldım.

9070XT Nitro siparişini ise 2 saat önce filan verdim İncehesap cuma gecesinden. Salı günü gelmiş olur inşallah.

Evet UV/OC steelnomad sonuçları olarak taichiler yüksek benim de gördüğüm kadarıyla. Ama şimdi şunu hesapladım. Steelnomadde 300 puanlık fark 3 FPS fark ediyor benchmark nazarında.:D

Taichi özel bir kart gerçekten ama fiyat denk gelince Nitro aldık bakalım. İnşallah güzel bir silikon gelir.:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önceki kartım 7900XTX Nitro idi. Çok memnundum ama garantiden para iadesi aldım.

9070XT Nitro siparişini ise 2 saat önce filan verdim İncehesap cuma gecesinden. Salı günü gelmiş olur inşallah.

Evet UV/OC steelnomad sonuçları olarak taichiler yüksek benim de gördüğüm kadarıyla. Ama şimdi şunu hesapladım. Steelnomadde 300 puanlık fark 3 FPS fark ediyor benchmark nazarında.:D

Taichi özel bir kart gerçekten ama fiyat denk gelince Nitro aldık bakalım. İnşallah güzel bir silikon gelir.:D
Test edeceksinizdir diye umuyorum. O gün için test sonuçlarınızı paylaşırsanız severek okurum içeriğinizi. :)
Tekrar hayırlı olsun. Silikonu top seviye olsun. En iyi dileklerim ile. :)

Test edeceksinizdir diye umuyorum. O gün için test sonuçlarınızı paylaşırsanız severek okurum içeriğinizi. :)
Tekrar hayırlı olsun. Silikonu top seviye olsun. En iyi dileklerim ile. :)
Kutusunu açmayıp taichi bekleyesim yok değil:D Deneyip sonuçları atarım hocam. Teşekkürler inşallah herkese güzel slikonlar gelir. :D

Bu arada toplam 29 tane nitro satılmış bu gece.