Ahaha hocam benden daha çok isteklisiniz gerçekten :D
Ama dediğim gibi 37 bandını hak eden bir kart değil o yüzden ona son bir şans veriyorum acelem yok. Doların yükselmesini sorun etmiyorum kripto işlem bozar yine alırım. 36.500 ve biraz üstüne düşerse alırım net.

Aslında Iyzico kampanyası ile PcKolik'te 36 ya geliyordu taichi ama indirim bitmiş .
şimdi.

İnventusta 37700 tl.

Son düzenleme:
Aslında Iyzico kampanyası ile PcKolik'te 36 ya geliyordu taichi ama indirim bitmiş .
şimdi.

İnventusta 37700 tl.
9060 serisi çıktığı için fiyatlarda dengelemek adına bir düzenleme yapılabilir. Şuan fiyatlar keriz avı denilen rakamlara çekiyorlar, mecbur satış yapmak için düşürecekler. 35K hedefine kadar sabredeceğim.

Hayırlı olsun. Inventus'dan ürün elinize ulaştığında hem mağaza hemde gelen ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum hocam. Inventusdan hiç alışveriş yapmadığım için deneyimim yok. Bu benim için önemli olacaktır.
Ürün bugün geldi ama haftaya test edebilirim hocam. Ama paketleme çok iyi olmuş.Ürün kutusu dışında dış kutu da eklemişker. İncehesap gibi ürünü kendi kutusu ile göndermemiş. Firma olarak güvenilir bildiğim kadarıyla. Daha önce çokça gördüğüm ama ama deneyimlemediğim bir firmaydı.
İletişim, fiyat, paketleme açısından yorumlamam gerekirse oldukça iyiler gördüğüm kadarıyla.

@Yasin Alemdağ hocam da aynı kartı inventusdan aldı . Son derece memnun.

Dediğim gibi son ürünmüş stoktaki.

İndirim için de son gün bugün.

Siz de sorabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Ürün bugün geldi ama haftaya test edebilirim hocam. Ama paketleme çok iyi olmuş. Ürün kutusu dışında dış kutu da eklemişker. İncehesap gibi ürünü kendi kutusu ile göndermemiş. Firma olarak güvenilir bildiğim kadarıyla. Daha önce çokça gördüğüm ama ama deneyimlemediğim bir firmaydı.
İletişim, fiyat, paketleme açısından yorumlamam gerekirse oldukça iyiler gördüğüm kadarıyla.

@Yasin Alemdağ hocam da aynı kartı inventusdan aldı. Son derece memnun.

Siz de sorabilirsiniz.

Evet paketlemeleri harikaydı. Çıkan patpat tek kişilik yatak boyutundaydı diyebilirim.

Hayırlı olsun. Inventus'dan ürün elinize ulaştığında hem mağaza hemde gelen ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum hocam. Inventusdan hiç alışveriş yapmadığım için deneyimim yok. Bu benim için önemli olacaktır.
İnventus güvenilir bir satıcı. Kendilerinden birçok alışverişim oldu. Yetkilileri de çok iyi ve yardımcı oluyorlar.

Ürün bugün geldi ama haftaya test edebilirim hocam. Ama paketleme çok iyi olmuş.Ürün kutusu dışında dış kutu da eklemişker. İncehesap gibi ürünü kendi kutusu ile göndermemiş. Firma olarak güvenilir bildiğim kadarıyla. Daha önce çokça gördüğüm ama ama deneyimlemediğim bir firmaydı.

@Yasin Alemdağ hocam da aynı kartı inventusdan aldı . Son derece memnun.

Siz de sorabilirsiniz.
Harika bilgiler için ikinize de teşekkürler. 🙏