Merhabalar, ASRock X670E Steel Legend anakarta ve ROG Hyperion kasaya sahibim. Kasa üzerinde ARGB Kontrolcü var, sistemdeki tüm ARGB ekipmanları o kontrolcüye kontrolcüyü de anakartın ARGB Çıkışına bağladım. Fakat PC Üzerinden ışıkları kontrol ettiğimde Mavi renginde bir sıkıntı yokken kırmızı açtığımda tüm renkler yeşil yeşil renk seçtiğimde ise tüm hepsi kırmızı yanıyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim? 4 Pin 12V RGB Olsa Red ve Green bağlantısı ters diyeceğim ama 5V ARGB'ler 3 pin dolayısıyla renk bağlantısı yok direk data olarak gidiyor. Sebebini anlayamadım, desteklerinizi bekliyorum.
Not : Kontrolcü haricinde doğrudan Anakarta bağladığımda ise aynı sorunu yaşıyorum. Yine kırmızı ve yeşil ters yanıyor.
Tamam, sorunu buradaki adımları uygulayarak çözdüm. Şu an her şey stabil olması gerektiği gibi çalışıyor. ;
forum.asrock.com
Not : Kontrolcü haricinde doğrudan Anakarta bağladığımda ise aynı sorunu yaşıyorum. Yine kırmızı ve yeşil ters yanıyor.
Tamam, sorunu buradaki adımları uygulayarak çözdüm. Şu an her şey stabil olması gerektiği gibi çalışıyor. ;
X570 Aqua Green/Red LEDs Reversed
Motherboard: ASRock X570 AQUABios Version: v3.50Polychrome Version: v2.0.109Firmware Version: v3.4I...
Son düzenleme: