Daha once bu konuda yardim aldim bu siteden, CPU isigi kirmizi yaniyor ve DRAM isigi sari yaniyordu ve bunun icin sorunun ASRock'ta oldugunu ve BIOS flashback ile guncel BIOS yuklememi soylemislerdi yaptim, duzeldi. Fakat bugün gene ayni hata. Yardimci olur musunuz?
Yok hocam Wi-Fi sorunu degil, anakartin tam modelini yazdim. CPU ve DRAM isiklari yaniyor ekran gelmiyor. ASRock'un sorunuymus bu, bir onceki konuma attigimiz, BIOS flashback ile BIOS guncellemesi yaptim, su an gene ayni seyler oldu. PES2025 oynarken ekran dondu. Restart attim ve baktim yine uyari isiklari yaniyor.
Simdi baktim da bugün yeni BIOS gelmis, yuksek ihtimalle ondan. Ama her guncelleme geldiginde ben boyle baska bir yerden BIOS indirip, guncelleme mi yapacağım?
@Recep Baltaş hocam lütfen yardimci olur musunuz? Herhangi bir cozum bulamadim dunden beri.
Öncelikle yeni BIOS sürümü geldiği zaman eskisi bozulmaz. Size ilk tavsiyem Clear CMOS yapmanız. Öncesinde BIOS'u yine flash back ile güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Öncelikle yeni BIOS sürümü geldiği zaman eskisi bozulmaz. Size ilk tavsiyem clear CMOS yapmanız. Öncesinde BIOS'u yine flash back ile güncellemeyi deneyebilirsiniz.