GhosT_1982
Becerikli
Arkadaşlar oyun indirime girmiş alınır mı? Yoksa biraz bekleyip The Crew Motorfesti mi alayım?
Mevcut Ac denklemini seviyorsan üzmez diye düşünüyorum. He ama yok ben bilmiyorum ilk defa oynayacağım diyorsan önermem. Şayet ben 1-2 saat oynayıp kapattıktan sonra karşıma çıkan masaüstü ekranını gördüğümde çok mutlu olmuştum. Yorum bazında karışık biraz. Seven de var sevmeyende.Ancak net bir ortak nokta var o da hikayesel anlamda kötü olması (Bir çok yeni çıkan Ac oyunun problemi bu zaten) Açıkçası zamanım değerli. Bir oyun 2 saatte beni bağlayamıyorsa çok da gereği yok oynamamın.Arkadaşlar oyun indirime girmiş alınır mı? Yoksa biraz bekleyip The Crew Motorfesti mi alayım?
the crew motorfest nasıl onumu alıyımMevcut Ac denklemini seviyorsan üzmez diye düşünüyorum. He ama yok ben bilmiyorum ilk defa oynayacağım diyorsan önermem. Şayet ben 1-2 saat oynayıp kapattıktan sonra karşıma çıkan masaüstü ekranını gördüğümde çok mutlu olmuştum. Yorum bazında karışık biraz. Seven de var sevmeyende.Ancak net bir ortak nokta var o da hikayesel anlamda kötü olması (Bir çok yeni çıkan Ac oyunun problemi bu zaten) Açıkçası zamanım değerli. Bir oyun 2 saatte beni bağlayamıyorsa çok da gereği yok oynamamın.
Oynamadım onu, bilmiyorum.
tamamdır tşkler
ben oyuncu storeden forza horizon 5 premium almıştım hesap benim oldu ordan oynasam sıkıntı olur muAC Mirage Game Pass'e geldi. The Crew motorfest güzel oyun.
Ben olsam The Crew motorfest tercih ederdim kapalı beta zamanın da denemiştim güzel oyundu.