Detaylar
Kim cevapladı?ElderAssassin
Yetkin
2015'e kadar çıkan oyunları oynanır.
- Makaleler
- 7
Unity sonrasi buyuk bir zaman kaybi. Hatta sadece Ezio Trilogy oynanip bile salinabilir bir seri.
cemkaraca
Yetkin
Tüm AC'lerde kayda değer sürede vakit geçirmiş birisi olarak, hayır oynanmaz. Daha güzel seriler oynayabilirsin bu seriye vakit harcayacağına.
Peki sizin önereceğiniz oyunlar nedir?Vaktin yok ise önermem. Varsa da önermem şahsen. AC serisine gelene kadar tonla oyun var. Pek bir şey katmıyor. Ortalama oyunlar hepsi şahsen.
Bu zamana kadar ne oynadığına, ne tür sevdiğine bağlı. Süper kahraman seviyorsan Spiderman ve Batman serileri çok güzel mesela.
Sana bağlı. Ne oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Titanfall 2 çok zevklidir mesela.
cemkaraca
Yetkin
Her türden oyunu severim. Oyun arayışındayım. Batman aklımda vardı ona başlayacaktım ama kolla mı yoksa klavye ile mi oynayayım karar veremedim. Titanfall 2'yi bitirdim hikayesi kısaydı ama güzeldi.Bu zamana kadar ne oynadığına, ne tür sevdiğine bağlı. Süper kahraman seviyorsan Spiderman ve Batman serileri çok güzel mesela.
Sana bağlı. Ne oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Titanfall 2 çok zevklidir mesela.
Şahsen ben çoğu oyunu gamepad ile oynuyorum. Batman ilk oyunu belki yavan gelebilir ama City çok özel bir oyun.Her türden oyunu severim. Oyun arayışındayım. Batman aklımda vardı ona başlayacaktım ama kolla mı yoksa klavye ile mi oynayayım karar veremedim. Titanfall 2'yi bitirdim hikayesi kısaydı ama güzeldi.
Çok fazla tekrara düşüyor. Özellikle de son yıllarda çıkanları. Valhalla özellikle oyna oyna bitmiyor, aşırı uzun.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-