Hiç oynamadıysan oynanır güzel oyunlar ama birbirlerinin kopyası kısacası birini oynadın mı hepsini oynamış gibi oluyorsun :). Ondan en son çıkanı oyna ubisof+dan bence.

Bu zamana kadar ne oynadığına, ne tür sevdiğine bağlı. Süper kahraman seviyorsan Spiderman ve Batman serileri çok güzel mesela.

Sana bağlı. Ne oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Titanfall 2 çok zevklidir mesela.
Her türden oyunu severim. Oyun arayışındayım. Batman aklımda vardı ona başlayacaktım ama kolla mı yoksa klavye ile mi oynayayım karar veremedim. Titanfall 2'yi bitirdim hikayesi kısaydı ama güzeldi.

Her türden oyunu severim. Oyun arayışındayım. Batman aklımda vardı ona başlayacaktım ama kolla mı yoksa klavye ile mi oynayayım karar veremedim. Titanfall 2'yi bitirdim hikayesi kısaydı ama güzeldi.
Şahsen ben çoğu oyunu gamepad ile oynuyorum. Batman ilk oyunu belki yavan gelebilir ama City çok özel bir oyun.

Oyunun hikayesi Desmond varken çok iyiydi. Özellikle Animus dışındaki hikaye için oynuyordum. Sonra oyunun içine ettiler.