Makaleler
23
Yer
Cordis Die
Ulan Ubisoft, yine yaptın yapacağını. Bu arada sorunun sistemden kaynaklı değil de oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü diğer denediğim hiçbir oyunda böyle problemler yaşanmıyor. DDU ile sürücüleri temizce kurdum ama işe yaramadı. Armoury Crate üzerinden GPU'ya tam güç verdim, belki dedim gücü kısmıştır falan diye ama ne bileyim, anlamlandıramadım bir türlü. Sıcaklıklar da normal seyrediyor. Sistemi ve videoyu aşağı bırakacağım. Videonun boyutu biraz yüksek olabilir, kusura kalmayın.

i7-13620H
RTX 4060
Windows 11 23H2
Nvidia 565.90

Çözüm
Sorun sürücülerden kaynaklı değil ki ama, oyundan kaynaklı.

En son sürücü sıkıntılı bilgin olsun NVIDIA'nın sistesinin forumuna bakabilirsin.

Bir önceki driveri kur bir bakalım bende dün ekranım kararıyordu bu sürücüyü kurduktan sonra bende NVIDIA kullanıyorum DDU ile temizleyip bir önceki sürücüyü kurdum düzeldi ekran kararması oluyordu bende de herkeste sistemine göre farklı problemler veriyor NVIDIA'nın forumunda da çok konu acmışlar bu konularda.

Video nu izledim sürücü kaynaklı o hatalar oluşuyor.

Saygılar.
DDU programını indirin bilgisayarınıza kurun Denetim Masası program ekle kaldırdan ekran kartı ile alakalı driver, ları kaldırın bilgisayarınızı sistemi güvenli mod da çalıştırın sonra güvenli mod da iken DDU programını yönetici olarak çalıştırın ekran kartınızın sürücülerini bu şekilde tamamen kaldırsın sistemi temizledikten sonra yeniden başlatı seçin, sistem normal başladıktan sonra ekran kartı driver, larını tekrar kurun.

En son sürücü sıkıntılı bilgin olsun NVIDIA'nın sistesinin forumuna bakabilirsin.

Bir önceki driveri kur bir bakalım bende dün ekranım kararıyordu bu sürücüyü kurduktan sonra bende NVIDIA kullanıyorum DDU ile temizleyip bir önceki sürücüyü kurdum düzeldi ekran kararması oluyordu bende de herkeste sistemine göre farklı problemler veriyor NVIDIA'nın forumunda da çok konu acmışlar bu konularda.

Saygılar.

Çözüm

Saygılar.
561 sürümünde problem var mı, bilginiz var mı? Yoksa daha da geriye dönük sürüm mü kurayım. Güncel sürüm 565 yüklü şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ömercan

Saygılar.
Hay yaşa Ömer Hoca. 561'e geri döndüm ve tertemiz oynuyorum şu an. Sağ olasın.

Oyunu silmiştim. Denersen olup olmadığını söyler misin?
561 sürümünü kurdum, bir problem yok hocam.

Ulan Ubisoft, yine yaptın yapacağını. Bu arada sorunun sistemden kaynaklı değil de oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü diğer denediğim hiçbir oyunda böyle problemler yaşanmıyor. DDU ile sürücüleri temizce kurdum ama işe yaramadı. Armoury Crate üzerinden GPU'ya tam güç verdim, belki dedim gücü kısmıştır falan diye ama ne bileyim, anlamlandıramadım bir türlü. Sıcaklıklar da normal seyrediyor. Sistemi ve videoyu aşağı bırakacağım. Videonun boyutu biraz yüksek olabilir, kusura kalmayın.

i7-13620H
RTX 4060
Windows 11 23H2
NVIDIA 565.90

Çözdün mü acaba bende de aynı sorun var?