Aslında Audeze Maxwell ses kalitesi olarak gen5'ten daha iyi, oyunda ise gen 5 daha iyi diyorlar. Eğer gelmezse son çare olarak Audeze Maxwell alabilirsiniz, he dürüst konuşuyim birisi benim önüme bu iki kulaklığı koyupaudeze Maxwell mi Astro A50X'mi dese ben base istasyonu, mikrofon kalitesi, çoklu uyuyumluluk, konfor, malzeme kalitesi, daha iyi ve çok yönlü App Support'tan dolayı A50X derim, çünkü oyuncu kulaklığı aradığım için, ses kalitesi olarak ben açıkçası A50X'in Maxwell'den geride olduğunu düşünmüyorum, Maxwell çok ağır 500 gram, boyun kafa ağrısı yapabilir mikide iyi değil.
Sizin kullanım amacına göre stüdyo kulaklığı+mik daha iyi olur bence.
Cevabınız için teşekkür ederim. 500 gram kulaklık kullanabileceğim bir ağırlık değil. 12 saat kulaklık takan birisi olarak kesinlikle bir noktadan sonra rahatsız eder beni. A50 ya da A50X beklemeye devam edeceğim. Mikrofon kalitesi önemli benim için. Ayrı bir mikrofon standı bulundurmak istemiyorum masamda. Zaten 3 tane monitor yeterince yer kaplıyor. Onun dışında oyun performansı harikalar yaratmasına gerek yok ancak standart üzeri olması yeterli. Müzik dinlerken rahatsız edici yapay bas olmasın istiyorum. Zaten bas seven bir insan olmadığım için çoğu oyuncu kulaklığı bana göre değil.