Reverse fanların yerini değiştirmenize gerek yok. Isınan hava yükselir.
Aldığınız/alacağınız fanları bu şekilde konunlandırın.
Kırmızı işaretli kısım egzoz, mavi işaretli kısım intake fanları temsil ediyor.
Bir başka deyişle mavi işaretli kısımlara reverse blade, kırmızı işaretli kısımlara ise normal/düz fanlar montajlanacak.
Aldığınız/alacağınız fanları bu şekilde konunlandırın.
Kırmızı işaretli kısım egzoz, mavi işaretli kısım intake fanları temsil ediyor.
Bir başka deyişle mavi işaretli kısımlara reverse Blade, kırmızı işaretli kısımlara ise normal/düz fanlar montajlanacak.
Bir avantajı yok açıkçası. Burada da aynı fiyattalar. (Thermalright, AsiaHorse, Corsair vs.)
Bu tarz bir fan istiyorsanız Thermalright fanlara ek şuna bakabilirsiniz: https://share.google/9IEhj9Y2c1JBJY5HF renk, blade ve adet seçenekleri mevcut.
Sitede başka varyasyonları da var.
@LH44 evet bunlar güzelmiş hocam peki yuvarlak olan ASUS'un fanına hangisi daha güzel durur görüntü olarak ben geometric olanı güzel buldum pek farklı durmaz gibi.
@LH44 evet bunlar güzelmiş hocam peki yuvarlak olan ASUS'un fanına hangisi daha güzel durur görüntü olarak ben geometric olanı güzel buldum pek farklı durmaz gibi.
@LH44 hocam başlangıç adına düz fan aldım yana mı takayım üste mi yana takarsam sorun olur mu aklımda yana takmak var güzel fan aldım alta da reverse olanları takmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda da 3 tane daha reverse mi almam gerek yoksa düz mü hava akışını sağlamak için?
Reverse olanları alta taksam sorun olur mu? Ekran kartı falan havayı bloklar mı?
@LH44 hocam başlangıç adına düz fan aldım yana mı takayım üste mi yana takarsam sorun olur mu aklımda yana takmak var güzel fan aldım alta da reverse olanları takmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda da 3 tane daha reverse mi almam gerek yoksa düz mü hava akışını sağlamak için?