Sorun değil, yardım etmek için buradayız. Dehşet bir fark olmaz, diğer fanı alabilirsiniz.

Tamamdır hocam çok naziksiniz teşekkür ederim kasanın kendi fanları yuvarlak olduğu için kare fan absürt durabilir dedim şimdi fanlar gelmeden kasayı kurabilirim sanırsam.

@LH44 hocam tekrar merhaba revenge adlı markanın kasasının içindeki fanların özelliklerini sordum böyle belirtti bir fanın kalitesini.
Ölçmek için başka ne sormalıyım acaba belki ASUS kendi fanlarını da değiştiririm aynı olması adına.

Dosya Ekleri

• IMG_5987.webp
    IMG_5987.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
@LH44 hocam tekrar merhaba revenge adlı markanın kasasının içindeki fanların özelliklerini sordum böyle belirtti bir fanın kalitesini.
Ölçmek için başka ne sormalıyım acaba belki ASUS kendi fanlarını da değiştiririm aynı olması adına.

2000RPM ile 45CFM mantıklı gelmedi. Ama çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hocam bu kasa ile ASUS arasında hava akış farkı olur mu ne dersiniz?

Fan bilgilerini eklediğim kasa bu:

Ben şu an bir akvaryum kasa alıp kaar etmeye çalışıyorum da hocam ASUS kasası ile bu aynı şekile mi sahip yoksa sanki ASUS daha kare gibi.

Aşağı yukarı aynılar, Asus biraz daha geniş ve alçak.
Revenge'nin yan fanlarından emin değilim. Eğer onlar reverse blade değilse söküp yukarı takın yan tarafa da reverse blade fan alırsınız.
Eğer onlar reverse blade ise ellemeyin, ğst tarafa düz/normal fan alın.

Aşağı yukarı aynılar, ASUS biraz daha geniş ve alçak.
Revenge'nin yan fanlarından emin değilim. Eğer onlar reverse Blade değilse söküp yukarı takın yan tarafa da reverse Blade fan alırsınız.
Eğer onlar reverse Blade ise ellemeyin, ğst tarafa düz/normal fan alın.

Reverse değil hocam bayağı bir kararsız durumdayım aslında kasanın görüntüsü dert değil ben bundan önce zoko king aldım hocam elimde karga burunla 1 saat yükseltme vidasını takmaya uğraştım sonuç takamadım ince bir noktası mı var inanın bilmiyorum sırf bu yüzden ASUS gibi bir markaya baktım da yanlışım varsa yani uyguna alıp kaliteli fan alıp 5000'e bitirmek isterim.

Reverse değil hocam bayağı bir kararsız durumdayım aslında kasanın görüntüsü dert değil ben bundan önce zoko king aldım hocam elimde karga burunla 1 saat yükseltme vidasını takmaya uğraştım sonuç takamadım ince bir noktası mı var inanın bilmiyorum sırf bu yüzden ASUS gibi bir markaya baktım da yanlışım varsa yani uyguna alıp kaliteli fan alıp 5000'e bitirmek isterim.

Revenge alınır o halde, üste de düz blade AsiaHorse veya Thermalright (3 lü kit).

Revenge alınır o halde, üste de düz Blade asiahorse veya Thermalright (3'lü kit).

Yani içindeki fanlar reverse değil ters çevirmem gerekecek sizce hocam bu bütçede ne alınır 4000TL bütçede alıp üstüne bir de asia horse fan takacağım.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...HY2d1PEr_z3ZEKbZF3vCYQLCTILuruuxoCsNIQAvD_BwE şu an bu ürünü 3150'ye alabiliyorum veya N11'den 3500 6 tane fanı reverse.

Ama saç kalitesi kötü tarzı yorumlar yapılmış.

Yani içindeki fanlar reverse değil ters çevirmem gerekecek sizce hocam bu bütçede ne alınır 4000TL bütçede alıp üstüne bir de asia horse fan takacağım.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...HY2d1PEr_z3ZEKbZF3vCYQLCTILuruuxoCsNIQAvD_BwE şu an bu ürünü 3150'ye alabiliyorum veya N11'den 3500 6 tane fanı reverse.

Ama saç kalitesi kötü tarzı yorumlar yapılmış.

Revenge alınır dediğim gibi. Fanları ters çevirmenize gerek yok bahsettiğim durumda. Söküp üste takarsınız, yan tarafa ise reverse blade AsiaHorse takarsınız.

Kasanın yan tarafındaki fanlar reverse blade ise ellemeyin, üst tarafa düz blade AsiaHorse fan alırsınız.

Revenge alınır dediğim gibi. Fanları ters çevirmenize gerek yok bahsettiğim durumda. Söküp üste takarsınız, yan tarafa ise reverse Blade asiahorse takarsınız.

Kasanın yan tarafındaki fanlar reverse Blade ise ellemeyin, üst tarafa düz Blade asiahorse fan alırsınız.

https://www.incehesap.com/lian-li-vector-v100r-siyah-e-atx-kasa-fiyati-85374/ indirime girmiş.