ASUS A620M-K anakarttan B650 geçeceğim. Format atmadan chipset driver kurulumu yapmam yeterli mi? Format şart mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Anakart değişiminde her zaman format atilmasini tavsiye ederim. Eğer olmazsa sistemde çakışma ve sorunlar yaşanabiliyor maalesef. Yani AMD’den AMD’ye geçildiğinde bile ana kart değişimi varsa format atılması tavsiye ediyorum.
Anakart değişiminde her zaman format atilmasini tavsiye ederim. Eğer olmazsa sistemde çakışma ve sorunlar yaşanabiliyor maalesef. Yani AMD’den AMD’ye geçildiğinde bile ana kart değişimi varsa format atılması tavsiye ediyorum.
Kaçma şansımız yok, temiz kurulum daha sağlıklı olacak. Teşekkür ederim Recep bey.Anakart değişiminde her zaman format atilmasini tavsiye ederim. Eğer olmazsa sistemde çakışma ve sorunlar yaşanabiliyor maalesef. Yani AMD’den AMD’ye geçildiğinde bile ana kart değişimi varsa format atılması tavsiye ediyorum.
Aşağıdaki adımları takip etmeni şiddetle tavsiye ederim.
- Format
- Windows Update
- Üretici sitesinden Sürücüler
- Chipset Sürücü
- DDU ile güncellenen GPU'yu kaldırıp tekrar kurmak.
- Visual C++ AIO kurulum (TechPowerUp)
- NET. Framework 3-5-6-7-8
- DirectX
- temp - %temp% - Prefetch temizlik
- Geri yükleme noktası oluştur.
Aldım listeme. Çok teşekkür ederim.Aşağıdaki adımları takip etmeni şiddetle tavsiye ederim.
- Format
- Windows Update
- Üretici sitesinden Sürücüler
- Chipset Sürücü
- DDU ile güncellenen GPU'yu kaldırıp tekrar kurmak.
- Visual C++ AIO kurulum (TechPowerUp)
- NET. Framework 3-5-6-7-8
- DirectX
- temp - %temp% - Prefetch temizlik
- Geri yükleme noktası oluştur.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-