Merhaba arkadaşlar,
İncehesap'tan aldığım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V1.5 anakartı yaşadığım kararlılık sorunları nedeniyle Oksid Bilişim'e servise gönderdim. Servis sonucunda ürün “Değiştirildi / Sıfır Değişim” olarak kaydedildi.
Ancak 08.09.2026'da elime ulaşan değişim ürününde:
Servis sorgusunda ise ürün “Değiştirildi” olarak görünüyor ve “Yeni Ürün Seri Numarası” kayıtlı.
Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. Özellikle LV21 komponenti, lehim bölgesi, termal macun ve montaj izleri hakkında teknik olarak ne düşünüyorsunuz?
Sizce bu ürün sıfır bir anakart gibi mi görünüyor? Benzer İncehesap/Oksid servis deneyimi yaşayan varsa tecrübelerini de paylaşırsa sevinirim.
İncehesap'tan aldığım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V1.5 anakartı yaşadığım kararlılık sorunları nedeniyle Oksid Bilişim'e servise gönderdim. Servis sonucunda ürün “Değiştirildi / Sıfır Değişim” olarak kaydedildi.
Ancak 08.09.2026'da elime ulaşan değişim ürününde:
- CPU soketi çevresinde termal macun kalıntıları
- Anakart üzerinde montaj/vida izleri
- Wi-Fi konnektörlerinde deformasyon
- LV21 komponentinin belirgin şekilde eğri/hizasız durması
- Yoğun toz/kir
- Hasarlı statik poşet
- Daha önce servise gönderdiğim kendi anakart kutumun içerisinde gönderilmesi
Servis sorgusunda ise ürün “Değiştirildi” olarak görünüyor ve “Yeni Ürün Seri Numarası” kayıtlı.
Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. Özellikle LV21 komponenti, lehim bölgesi, termal macun ve montaj izleri hakkında teknik olarak ne düşünüyorsunuz?
Sizce bu ürün sıfır bir anakart gibi mi görünüyor? Benzer İncehesap/Oksid servis deneyimi yaşayan varsa tecrübelerini de paylaşırsa sevinirim.
Dosya Ekleri
-
anakart_seri_no.webp2,9 MB · Görüntüleme: 34 -
yeni_ürün.webp32 KB · Görüntüleme: 26 -
yamuklv21_componenti_ve_montaj_izi.webp5,5 MB · Görüntüleme: 32 -
cpu_soketi.webp3 MB · Görüntüleme: 25 -
montaj_izi_m2slotuarkası.webp2,2 MB · Görüntüleme: 29 -
wifi_konnektor_deformasyon.webp4,5 MB · Görüntüleme: 35