Merhaba. Geçen gün İncehesap'tan ASUS TUF B850M Plus WI-FI7 anakart aldım. Bugün teslim aldım. Videolu şekilde açtım. Dışında kutu ve statik poşette güvenlik etiketi yok. İzlediğim videolarda da yoktu, bu yüzden bunun sorun olmadığını düşünüyorum ama IO panelde jelatin yok sanırım. Sizce sorunlu veya iade ürünü mü? İade etsem fiyatı 1.5K arttı, bu yüzden iade de etmek istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Bende Amazon’dan B850M-E almıştım böyleydi. Sorun yok gibi gözüküyor.
Bende Amazon'dan B850M-E almıştım böyleydi. Sorun yok gibi gözüküyor.
IO panelin üzerinde de jelatin yok hocam bende sizde de öyle miydi acaba.
Teşekkür ederim hocam. Io panelde de jelatin yok normal midir
O normal değil işte bende vardı. Onu atlamışım.IO panelin üzerinde de jelatin yok hocam bende sizde de öyle miydi acaba.
Ben 10k ya almıştım suan 11.5 olmuş. O yüzden çok iade etmeye niyetin de yoktu ama suan şüphelendim ne onerirsiniz hocam
Normal, her zaman jelatin olmuyor. Vatan mağaza da kutu kutu inceledim, jelatinin belirli standardı yok.
termalmacun
Başarılı
Bir sorun gözükmüyor, yine de İncehesap ile iletişime geçebilirsiniz. Onlar detaylı bilgiyi verecektir.
Bir sorun gözükmüyor, yine de İncehesap ile iletişime geçebilirsiniz. Onlar detaylı bilgiyi verecektir.
Cevabınız icin teşekkür ederim o halde en sağlıklısıNormal, her zaman jelatin olmuyor. Vatan mağaza da kutu kutu inceledim, jelatinin belirli standardı yok.
9.999 TL’ye satmışlardı şimdi gerçekten zamlamışlar. Kurup testlerini yapın zaten video ile açmışsınız bir sorun olursa iade en doğal hakkınız, sorunu yoksa da mis gibi kullanırsınız.Ben 10k ya almıştım suan 11.5 olmuş. O yüzden çok iade etmeye niyetin de yoktu ama suan şüphelendim ne onerirsiniz hocam