Detaylar
Kim cevapladı?ONDEARTH
Uzman
Merhaba. Geçen gün İncehesap'tan ASUS TUF B850M Plus WI-FI7 anakart aldım. Bugün teslim aldım. Videolu şekilde açtım. Dışında kutu ve statik poşette güvenlik etiketi yok. İzlediğim videolarda da yoktu, bu yüzden bunun sorun olmadığını düşünüyorum ama IO panelde jelatin yok sanırım. Sizce sorunlu veya iade ürünü mü? İade etsem fiyatı 1.5k arttı, bu yüzden iade de etmek istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 245455
Eki Görüntüle 245456
Eki Görüntüle 245457
Bir yerde üretici firma sürekli müdahale etmek örneğin BIOS güncellemesi gibi için geri açmakta zorlanmam için pek özenli paketlemediklerinin yazıldığını görmüştüm hatta bende 5 ay önce aldığım MSI 650 bir anakart var BIOS'u 2025 Mart ayına ait belli ki gönderim yapmadan önce güncelleme yapıyorlar.
Teşekkür ederim hocam. Ekran kartını henüz alamadım ama en kısa sürede alıp test etmek lazım o halde9.999 TL’ye satmışlardı şimdi gerçekten zamlamışlar. Kurup testlerini yapın zaten video ile açmışsınız bir sorun olursa iade en doğal hakkınız, sorunu yoksa da mis gibi kullanırsınız.
ONDEARTH
Uzman
Teşekkür ederim hocam. Ekran kartını henüz alamadım ama en kısa sürede alıp test etmek lazım o halde.
Amazon'dan ekran kartı aldım hem dış hem de ekran kartının kutusu açılı gelmişti kargoyu alırken fark etmedim. Ekran kartında sorun yaşamadım ama neden böyle oldu çözemedim de belki iade üründür bilemiyorum. Kargoyu alırken mutlaka dikkat et.
H
Hocam izledigim açılış videolarının hicbirinde kutuda ve statik poşette bandrol yoktu ama io shieldde jelatin vardi genelde@30797, Anakart kutularında zaten markadan markaya modelden modele değişir ama genel olarak güvenlik etiketi bulunmaz, ama statik poşette güvenlik bandrolünün olmaması biraz şüpheli.
Ye ye ekmeksiz götür. Satışına engel yoksa iade ürünler satılmaya devam eder. Fiyatı iyiyse hiç uğraşma.